5 Август, 2021 11:16 2 995 10

Михаела Филева с концерт под звездите в София

  • михаела филева-
  • концерт-
  • софия

Певицата ще изпълни едни от най-харесваните нейни парчета

Изпълнителката на едни от най-актуалните съвременни хитове през последните години Михаела Филева ще ги представи на живо с бандата си на 5 август (четвъртък) в Кино "Кабана". Песните "Адженда", "100 на 100", " И аз съм тук", "Латино Сеньорита", "Опасно близки", "ИН и ЯН", "Приливи и отливи" са само част от парчетата, които тя ще изпълни в лятната вечер в сърцето на София.

В средата на май тази година Михаела представи своя трети албум "ИН и ЯН", с който добавя още силни тракове в сценичния си репертоар. Талантливата певица и продуцентите ѝ от "Монтe Мюзик" вярват, че българската публика заслужава да е зрител на концертни изяви на родни изпълнители с музика, създадена специално за нея. През последните няколко години брюнетката е изключително продуктивна като автор на голяма част от песните си, което е нейният начин да общува и да споделя с феновете си.

Публикация, споделена от MIHAELA (@mihaelafileva)

На 5-ти август гостите на Кино "Кабана" ще слушат Михаела заедно с музикантите Васил Крумов - китари, Краси Тодоров - клавишни, Сашо Обретенов - бас китари и Васил Вутев - барабани. Пропуски за събитието могат да се закупят в мрежата на Еventim, ограничено количество ще е налично и на място.

Само преди месец Михаела и Графа представиха дуетната песен "Адженда", която мигновено се превърна в един от най-въртените летни хитове в българския ефир. Междувременно топ изпълнителката продължава турнето си "ИН и ЯН" с Маестро Максим Ешкенази, а веднага след концерта в Кино Кабана отлита за Варна, където ще изнесе концерт на една от най-големите клубни сцени в града (6 август, клуб Ментол).


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пущай

    2 0 Отговор
    Миле Китич
  • 2 ковидар

    1 0 Отговор
    пейти чи келипира ще е до следващия ЛОК :)
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 И аз искам

    4 0 Отговор
    Да ми пее на микрофоня под звездите туй моме...

    Коментиран от #5

  • 5 Инспектор Мадуро

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "И аз искам":

    Тази колко микрофони е счупила... Ти до толкова не можеш да броиш.
  • 6 Не заслужава

    1 0 Отговор
    Българският меломан не трябва да бъде приравнява към тези от ЛГTБ обществото. Както ги подкрепя и им пее на гей парадите, така те да се бръкнат за билети за концертите й. Писна ми от "надарени" използвачки, мяукащи певачици.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Киро Жарта

    1 0 Отговор
    Че и изпапкам поничката 😄
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.