26 Август, 2021 10:13 3 465 6

Светът скърби за Чарли Уотс (СНИМКИ+ВИДЕО)

  • скръб-
  • чарли уотс-
  • ролинг стоунс-
  • смърт-
  • загуба-
  • почина

Стотици знаменитости и фенове на "Ролинг стоунс" изразиха тъгата си в мрежата

Светът скърби за Чарли Уотс (СНИМКИ+ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Музиканти, известни личности и фенове на "Ролинг Стоунс" изразиха скръбта си от загубата на Чарли Уотс - легендарния барабанист на групата, който почина на 80-годишна възраст, след като преди три седмици претърпя сърдечна операция, припомня life.dir.bg.

"Ще ни липсваш, човече, мир и любов към семейството", написа с прискърбие в социалните мрежи Ринго Стар от Бийтълс.

Неговият колега от групата сър Пол Маккартни пък описа Уотс като "прекрасен човек" и "фантастичен барабанист".

Сър Елтън Джон на свой ред написа в Twitter: "Много тъжен ден. Чарли Уотс беше най-добрият барабанист. Най-стилният мъж и такава брилянтна компания".

Публикация, споделена от Elton John (@eltonjohn)

Вокалистът на "Ролинг Стоунс" Мик Джагър почете своя колега, като просто публикува негова снимка:

А Кийт Ричардс отбеляза загубата по този начин:

Хиляди фенове на бандата по цял свят също изразяват тъгата си от загубата на големия барабанист и публикуват негови изпълнения в социалните мрежи.

В началото на месеца стана ясно, че Чарли Уотс няма да се включи в турнето на групата в Съединените щати наесен заради здравословните си проблеми, но въпреки това смъртта му беше неочаквана.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 RIP

    27 0 Отговор
    Лека ти пръст, Чарли! Беше велик барабанист във велика група!

    Коментиран от #4

  • 2 Бай Вълчан

    3 0 Отговор
    Брайан Джонс си отиде съвсем млад. Замени го Тейлър, но той не беше Брайан. Чарли поне доживя до тази възраст въпреки начина им на живот. Жалко!
  • 3 сид вишъс

    4 3 Отговор
    Чак толкова велик барабанист не е бил.Пуснете си парчето Ейт майлс хай на Бърдс да видите и чуете за какво става на въпрос.
  • 4 Киро Питоня

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "RIP":

    Мел Тейлър беше класи над Чарли. Пускам един клип на Мел, да се насладиш на виртуозно изпълнение заедно с Макс Уайнбърг.Жалко, че Мел е малко познат у нас. И не само той. Ако се направи класация за 100те най-добри барабанисти, Чарли Уотс дори нямаше да влезе в нея. Вервай ми. Доста посредствен, но иначе групата го направи известен. От всичките само Кийт Ричардс е по-талантливия и той ги носеше на гърба си. Да, и много скандална реклама. И много, ма много наркотици. Даже се чудя как устискаха толкова време. Все пак R.I.P Чарли.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ИВАН

    0 3 Отговор
    Шъ скърби ами, как няма да скърби, като му промиха мозъка на целия свят, шъ скърби и хоро шъ играй .... всеки банго от махалата ги може тези маймунджилъци, но да не правя реклама