Last news in Fakti

8 Септември, 2021 21:43 3 832 6

Откриха мъртъв актьор от "Наркомрежа"

  • наркомрежа-
  • смърт-
  • починал-
  • актьор-
  • майкъл кенет уилямс

Причината за смъртта на звездата не се съобщава официално, но според полицейски източници той е починал от свръхдоза наркотици

Откриха мъртъв актьор от "Наркомрежа"  - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Американският актьор Майкъл Кенет Уилямс е открит мъртъв в дома си в Ню Йорк, предадоха световните агенции, като цитираха съобщение на местната полиция.

Причината за смъртта на звездата не се съобщава официално, но според полицейски източници той е починал от свръхдоза наркотици. В апартамента е открита дрога.

Артистът, който участваше в сериала "Наркомрежа", беше номиниран за тазгодишните награди "Еми" за участието си в продукцията на HBO "Страната на Лъвкрафт", припомня БТА.

Майкъл Кенет Уилямс е роден на 22 ноември 1966 г. в Ню Йорк, Съединените американски щати. Баща му е афроамериканец от Южна Каролина, докато майка му е от Бахамските острови.

Посещава гимназията за кариера и техническо образование на Джордж Уестингхаус и по-късно се записва в NBT - Националния черен театър в Голямата ябълка.

В детска вързаст е малтретиран, което оставя траен отпечатък в него, водещ до проблемно тийнейджърство, тъй като насилието е неизменна част от квартала, в който расте. Страдащ от ниско самочувствие, той често посещава църквата, търсейки помощ и утеха.

Като тийнейджър Уилямс попада в лоша компания, но за щастие всичко се променя, когато открива любовта си към изкуствата и започва да преследва мечтите си за кариера в шоубизнеса.

На 17 години работи във фармацевтична компания "Pfizer", помагайки финансово на семейството си. По-късно обаче, вдъхновен от музикалния албум на Джанет Джаксън, против волята на родителите си той напуска не само работата си, но и гимназията, съсредоточавайки се изцяло върху копнежа си да стане танцьор. Майка му и баща му са толкова разгневени от решението му, че му казват да не се прибира у дома, докато не склони да се върне обратно в класната стая. Това обаче не се случва...


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шанко

    8 2 Отговор
    Актьора от Наркомрежа е предобрил с наркотиците
  • 2 🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚

    9 2 Отговор
    ....ТОЯ Е ИЗШМЪРКАЛ ЦЕЛИЯ РЕКВИЗИТ ОТ ФИЛМА 🤔🤔🤔🤔
  • 3 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    6 1 Отговор
    Това не е новина от днес...
  • 4 Д-р Негър

    8 2 Отговор
    Ето кой е издрусал веществените доказателства от сериала
  • 5 Оскар Уайлд

    7 0 Отговор
    "За да устоиш на изкушението, трябва да му се отдадеш".
  • 6 пешо

    3 1 Отговор
    за една бройка да си помисля, че иде реч за дженис джоплин.
    една вестникарска страница отделена за световнополуизвестен наркоман. може и читав човек да е бил, но все пак... то бива политкоректност, бива, ама...