Last news in Fakti

16 Октомври, 2021 13:13 1 370 1

Coldplay ще засаждат дръвчета за всеки продаден билет (ВИДЕО)

  • колдплей-
  • coldplay-
  • турне-
  • сингъл-
  • екология

Бандата се готви за уникално екотурне със специални изненади

Coldplay ще засаждат дръвчета за всеки продаден билет (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Деветият студиен албум на британската банда "Coldplay" - Music Of The Spheres вече е факт.

Групата разкри и новото музикално видео към важна песен от албума, "Let Somebody Go", съдържащо писан на ръка текст от Крис. Песента е специална колаборация с актрисата и певица Селена Гомес, пише life.dir.bg.

Миналата седмица "Coldplay" станаха първата британска банда с дебют на номер едно в US Hot 100 с колаборацията им с BTS, "My Universe". Песента вече събра повече от 100 милиона гледания в Youtube.

Излизането на албума идва ден след като бандата анонсира световно турне по стадионите за 2022 г. Групата е планирала концерти по цялото земно кълбо, а на Стария континент ще стъпят през юли и август догодина.

В петък, 22 октомври, "Coldplay" ще свирят за първи път в новата Climate Pledge Arena в Сиатъл. Изпълнението ще се стриймва глобално безплатно по Amazon Music, Amazon Prime и Twitch.

Музикантите са решили да посветят и много от времето си с идеи за опазване на околната среда. Анонсът за турнето бе придружен от обширен набор от инициативи за устойчивост и екологични ангажименти, включително намаляване на половина емисиите от въглероден диоксид. От бандата се ангажират да засадят по едно ново дърво за всеки продаден билет. Британците се надяват това да са милиони дървета, след като на последната им музикална обиколка присъстваха общо 5,39 милиона души. Ще изпълняват концертите си в зали с кинетични подове, които при скачането на феновете, ще генерират електричество.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кърт

    2 1 Отговор
    Аз скоро си купих нови обувки и ми подариха дюнер.