Last news in Fakti

16 Октомври, 2021 14:22 4 057 10

Анджелина Джоли се превръща в свиреп войн (ВИДЕО)

  • анджелина джоли-
  • актриса-
  • марвел-
  • вечните

Забележителен звезден актьорски екип се присъединява към Джоли, включително звезди от "Игра на тронове" и Салма Хайек

Анджелина Джоли се превръща в свиреп войн (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Анджелина Джоли влиза в ролята на свирепия воин Тина в новия кино хит "Вечните", който ще можем да гледаме в салоните от 5 ноември.

"Вечните "са едни от най-могъщите герои от вселената на Марвел, които живеят сред хората на Земята от хиляди години. Но знаели ли сме за това? Къде са били по време на битката с Танос и защо не се намесват в нито един човешки конфликт досега? Отговорите на тези и още много други въпроси ще открием само в кината, а в специално видео зад кулисите, авторите на филма ни запознават с част от важните аспекти и темите на впечатляващата продукция, като допълнително изострят желанието ни час по-скоро да преживеем на голям екран тази грандиозна нова глава от Киновселената на Марвел.

Обещанието, което продуцентът Кевин Файги дава, е, че "Вечните" ще има огромно влияние върху света на Марвел - по неговите думи, филмът ще изследва създаването на познатата ни вселена и изцяло ще я предефинира. Освен това историята е засегне и последиците от войната с Танос и състоянието, в което се намира света след съдбовните събитията в "Отмъстителите: Краят", а ключов момент е появата на древни същества, Девианти, за които се смята, че са изчезнали отдавна, и които са най-големият враг на Вечните и искат да унищожат човечеството.

Сблъсъкът между двете почти безсмъртни раси обещава истински визуален спектакъл, какъвто сме свикнали да очакваме от Марвел, но също така филмът предлага и дълбок, човешки елемент, защото Вечните може и да са изключително силни супер герои, но също така са и истинско семейство с проблеми. Човекът който обединява всички различни аспекти на филма и успява да създаде различния дух на продукцията, е носителката на "Оскар" режисьорка Клои Жао.

В зрелищната продукция ще видим още Ричард Мадън като всемогъщия Икарис, Джема Чан като обичащата хората Серсея, Кумейл Нанджиани като притежаващия космически сили Кинго, Лорън Ридлоф като супер бързата Маккари, Брайън Тайри Хенри като интелигентния изобретател Фастос, Салма Хайек като мъдрия духовен лидер Аяк, Лиа Макхю като вечно младата стара душа Спрайт, Дон Лий като могъщия Гилгамеш и Бари Киогън като сдържания самотник Друиг. Станалият известен с ролята си на Джон Сноу в "Игра на тронове" Кит Харингтън се превъплъщава в Черния рицар Дейн Уитман, който не е част от Вечните.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тина Тина Бамбина

    7 0 Отговор
    Мен ме интересува кога ще пуснат Венъм 2 в торент тракерите ?
  • 2 ваксаджия

    5 9 Отговор
    Грозна тъпа американка,ако беше черна,по хубава би била.Да се намаже с вакса казабланка.
  • 3 зрител

    10 0 Отговор
    тя така и така си е сФирепа (разгони на брад фамилията). тамън ще изиграе нещо близко.
    иначе, гледам доста политкоректност е Фкарана. ще ме докарат до там, да гледам краварски филми само ако са правени преди 2020.
  • 4 Добре де

    5 1 Отговор
    тия що не ги пуснАха в Афганистан.
    Питаме аз и целокупното население на Алабама?
  • 5 Пучо Капучо

    7 0 Отговор
    Джоли се превръща в свиреп воИн, ане във войн. Какво е това воЙн? Гледам, в днешно време и журналистите масово допускат тази грешка. Навремето имаше много добър футболист Воин Войнов. Вярно, за го.ведата играеше, но беше наистина добър футбалер.

    Коментиран от #8

  • 6 One

    2 1 Отговор
    От тези-новите, бих взел за нощ-две само Салма Хайек. Знаете защо. Другите не ме интересуват. Всъщност-Отмъстителите бяха по-добрата версия, включително и уменията им. Дори и двете дъщери на Танос бяха по-секси от тези. Най-якото парче от цялата Вселена на Марвел признавам само Черната вдовица-агент Романова. Не само, че умее да раздава юмруци и ритници, умее да люлее и нейните "прасенца" под костюма.... а?!😉
  • 7 123

    2 1 Отговор
    Баба войн. В анимационната версия може да е Би.
  • 8 Qqq

    0 2 Отговор

    До коментар #5 от "Пучо Капучо":

    ОбъркАл си се нещо. Провери! ВоЙн е!

    Коментиран от #9

  • 9 Пучо Капучо

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Qqq":

    Объркал си се ти нещо. Това, че и в Уикито Воин Войнов е написан "ВоЙн", не означава, че е правилно. Те в Уикито, например, по-неизвестните михаеловци по света, ги пишат Майкъл, но това съвсем не означава, че е правилно. Имаше една книга навремето - "И сам воинът е воин". Сложи във "воинът" едно "й", вместо "и", и ще видиш какво ще се получи - л..на с г...на, това ще се получи. Ама нормално...след цоца е много нормално човек да е неграмотен - мислят си, че като проверят в нета, и от раз стават грамотни. Ай със здраве.
  • 10 въпросче

    0 0 Отговор
    Може ли малко повече кОлтура?