31 Октомври, 2013 17:47 1 259 0

Първи трейлър на "X-мен: Дните на бъдещето минало"

  • x-men-
  • филм-
  • трейлър

Историята на продукцията ще се развива в близкото бъдеще, но ще има препратки и към миналото на героите

Първи трейлър на  "X-мен: Дните на бъдещето минало" - 1
Снимка: Marvel

Първият трейлър на филма по комиксите на Marvel - “X-men: Дните на бъдещото минало“ вече е факт.

Продукцията е поредната  от поредицата филми за хората, биологично надарени със свръхестествени способности. Тя отново ще събере на едно място всички любими персонажи от комикса създаден от Стан Лий през 1963 г. 

Действието на филма ще се развива в близкото бъдеще, но ще има препратки и към миналото на персонажите. Режисьор на филма ще е Брайън Сингър,  а актьорският състав е повече от звезден.  В него фигурират имената на носителите на Оскар Патрик Стюарт, Дженифър Лоуранс, Холи Бери и Ана Пакуин. Те са подкрепени от нашумелия покрай сериала  „Game of Thrones”  и носител на златен глобус актьор-джудже Питър Динглидж, британската легенда Иън Маккелън, Джеймс Макавой и разбира се, звездата на поредицата Хю Джакман.

Последният представи през тази година вторият филм от самостоятелната сага за неговия герой от поредицата - Върколак. Той достигна приходи, надхвърлящи $ 400 млн. Очаква се новата лента да излезе по кината през май, следващата година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА