Last news in Fakti

22 Април, 2014 18:50 1 586 0

Ди Каприо може да е Стив Джобс в нов биографичен филм

  • леонардо ди каприо-
  • стив джобс-
  • филм-
  • дани бойл-
  • дейвид финчър

Водят се преговори с известния режисьор Дани Бойл

Ди Каприо може да е Стив Джобс в нов биографичен филм - 1
Леонардо ди Каприо във "Вълкът от Уолстрийт"

Известният режисьор Дани Бойл („Трейнспотинг“, „Плитък гроб“, „Беднякът милионер“) , който може да снима биографичния филм за основателя на компания „Епъл“ Стив Джобс, разглежда кандидатурата на Леонардо ди Каприо за изпълнител на главната роля, съобщи „Холивуд Рипортър“.

Киностудията „Сони Пикчърс“ води преговори с Бойл, който на свой ред има намерение да покани в проекта Ди Каприо, с когото е работил в „Плажът“ през 2000 г. Предишната кандидатура за режисьор на лентата беше тази на Дейвид Финчър („Седем“, „Боен клуб“, „Социалната мрежа“, „Момичето с татуирания дракон“), който пък смяташе да снима Крисчън Бейл в образа на Джобс. Финчър и киностудията обаче не се разбраха за хонорара му.

Бъдещият филм ще се основава на биографията на Джобс, написана от Уолтър Айзъксън. Сценарист ще бъде Арън Соркин, който е автор на сценария за биографичния филм за основателя на Фейсбук Марк Зукърбърг - „Социланата мрежа“.

През 2013 г. вече се появи екранизация за живота на създателя на „Епъл“ с Аштън Къчър в главната роля. Тя обаче беше обругана от кинокритиката. Съоснователят на компанията Стив Возняк тогава коментира, че филмът е откровено лош и не би го препоръчал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА