18 Юли, 2014 11:04 34 387 18

Порно актриса развя прелести на Слънчев бряг

  • порно актриса-
  • слънчев бряг-
  • мис силикон

Българката, която живее от години във Франция грабна и титлата Мис Силикон 2014

Тазгодишното издание на конкурса Мис Силикон не бе лишено от сензации. Истинска порно актриса развя прелести на сцената на известен клуб в Слънчев бряг, където се проведе надпреварата за най-успешни пластични интервенции.

24-годишната софиянка Габриела Иванова беше единствената участничка, която се осмели да захвърли горнището на банския си, с което бетонира първото си място в конкурса. Нашенката, която от пет години се е установила да живее във Франция разкри, че е успешен еротичен модел и порно актриса. Зад гърба си тя има солиден брой роли в розовите ленти, а в порно индустрията се впуснала без да има каквито и да било скрупули.

“Родителите ми знаят с какво се занимавам и го приемат. Парите не са единственото нещо, което ме накара да се впусна в този бранш. Предизвикателството също е една основателна причина затова”, призна Габриела.

Единадесет бяха претендентките, които се бориха за титлата, като най-възрастната участничка е на 30 години. Именно тя е с най-много пластични операции, има реконструкция на нос, скули, уста, бюст и дупе. Претендентката пък с най-голям бюст е носителка на 900 кубика силикон във всяка една гърда.

За да оцени професионално направените корекции и тази година своето експертно мнение даде проф. д-р Ал Черики, който е пластичен хирург и собственик на една от най-престижните клиники по пластична и естетична хирургия в Германия.

Специален гост за конкурса беше плеймейтката  Биляна Евгениева, чието име повече от месец не слиза от родните светски хроники. В избирането на новата победителката своят глас дадаха и досегашните носителки на титлата Мис Силикон - Гергана Райчевска и миналогодишната победителка Джулиана Гани. В шоуто тази година взеха участие истински акробати и циркови артисти.

Още от 2012 година организаторите решиха конкурса да налага някаква определена кауза, зад която застават всички момичета. „Тази година искаме да отговорим на въпроса необходимост или прищявка е пластичната и естетична хирургия. Мотото на новата кампания е "Усмихни се на живота", а целта е с помощта на български и чужди специалисти да се даде шанс на всички жени, които имат необходимост от пластики, но не могат да си го позволят. Това са дами пострадали при катастрофи, които имат изгаряния или родилни белези.” сподели Мисис България 2007 Мариана Маринова, организатор на „Мис Силикон“.

Организаторите от много време са обмисляли подобна кампания и са щастливи, че тя стартира именно на 17 юли, когато е финала на „Мис Силикон“ 2014. Първата хирургична намеса ще се извърши от д-р Черики в Германия, а медиите ще бъдат информирани за предстоящата интервенция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивайло Желев

    14 4 Отговор
    Тая е потрес
  • 2 Змей Горянин

    16 1 Отговор
    Колко много европейски "ценности" и интелект на едно място! Направо напира отвсякъде: ""Родителите ми знаят с какво се занимавам и го приемат. Парите не са единственото нещо, което ме накара да се впусна в този бранш. Предизвикателството също е една основателна причина затова”, призна Габриела."
    Когато една 24 годишна проститутка заяви такова нещо, вярвам на всяка нейна дума. Като ти се падне по-голям к.., е наистина предизвикателство да избереш в коя дупка да си го пъхнеш.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Дошo

    10 6 Отговор
    Aaaaaa .а.ти гнусната травеститска мутра
  • 5 Илиан Тодоров

    11 3 Отговор
    сигурно ли е че това найстина е жена ?
  • 6 Рашко Ломския

    14 1 Отговор
    Предполагам, че тая сега се мисли за топ секс модел и мечтата на всеки мъж. Направо ще повърна.
  • 7 Stanislav Saev

    11 2 Отговор
    Отказвам се публично от доброто си мение за силикона като градивен материал!
  • 8 Nikolina Eftimova

    6 3 Отговор
    Всички са готови да се съблекат голи, дайте им възможност. Нали живота е сцена , а ние сме артисти ! На артистите всичко е разрешено, защо на миските, не ! Аз съм за !

    Коментиран от #13

  • 9 masacre

    11 2 Отговор
    Има тлъсто и провиснало лице,голяма подута глава....сигурно е от хайвера която е мазала и смукала.Предполагам,че може да е и опериран мъж.
  • 10 Николай Стоянов

    9 2 Отговор
    Това е някаква пародия.
  • 11 майор Костов

    6 4 Отговор
    Някаква грешка трябва да е станала. Какви "Мис", какви пет лева? Тези снимки са от среща на някакви караконджули.
    Дори мъжете са по-хубави от тези "актриси" http://www.funnycoco.com/c/9775/definitely+fooled+me...!+the+ladyboy+pageant+of+thailand#.funnycoco.facebook

    Коментиран от #12

  • 12 иван иванов

    7 3 Отговор

    До коментар #11 от "майор Костов":

    Имам чувството, че е точно така - грозотии, отврат, нещо изповръщано...Определено изглеждам по-привлекателен от тази с короната на първата снимка и тази на последната , а съм близо 40-годишен. Смаян съм, ако тази с короната е 24-годишна Отделно, съм с в пъти по-невинно и нежно излъчване (и не съм гей, да уточня), мускулест и атлетично сложен... Е.аси,порното не прощава
  • 13 theodor cole

    6 1 Отговор

    До коментар #8 от "Nikolina Eftimova":

    Nito sa artistki nito sa miski ami sa edni otvratitelni vulgarni chudovishta. Krasotata ne se prodava na kilogram sylicon i litar boia. Ako mi stane s edna ot tezi niama da si go prostia dalgo vreme. Mnogo sa grozni razbirash li?
  • 14 Иван Господинов

    5 1 Отговор
    фрик шоу
  • 15 Иван Иванов

    1 1 Отговор
    Пълен боклук
  • 16 Симеон Тасев

    0 1 Отговор
  • 17 ннннн

    3 0 Отговор
    Пълна повърня, ама явно за мутри и тираджии стават...
  • 18 Мерилин Менсън

    1 0 Отговор
    Трагедия