Last news in Fakti

25 Юли, 2014 18:32 4 647 1

Яна и Мика по женски с Галин

  • мика стоичкова-
  • галин-
  • яна димитрова

Певецът този път изненада феновете си с доста разнообразен репертоар

Мика Стоичкова, която вече е свободна и Яна Димитрова, която не е свободна, но пък Петко я пусна на парти по женски, купонясваха в тандем снощи.

Двете красавици, които се сдушиха по време на „Денсинг Старс”, се впуснаха в луда веселба на участието на любимеца на тийнейджърките Галин.

Звездната компания се допълваше от българският Хоакин Кортес, Атанас Месечков и колежките му Елена и Ралица Мерджанови, които танцуваха с Venzy и Милко в последния сезон на риалити формата.

За Яна, която в средата на май стана мама на малкия Доменик, това бе първото нощно парти след раждането на бебето. Макар доста медии да се опитаха да я изкарат недобросъвестна майка, шампионката по спортни танци чак сега си позволи да си припомни моминските времена и, разбира се, събра аплауза на импровизирания дансинг, на който е абсолютен професионалист.

Галин този път изненада феновете си с доста разнообразен репертоар. Освен своите хитове, младата надежда на „Пайнер” изпълни и парчета на някои от колегите си от димитровградската фирма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Папур Шпеков

    1 0 Отговор
    Тая Мика е е.аси зъбатия крокодил