20 Март, 2015 04:00 2 444 2

Един екшън герой на 60

  • брус уилис-
  • екшън герой-
  • 60 години-
  • филм-
  • уди алън-
  • дъщери

Тази година Брус Уилис ще се снима в пет филма, сред които е и новият кинопроект на Уди Алън

Вече ми трябва повече време, за да се надигна след тупаниците на снимачната площадка, но може би това е защото ме бият повече“, шегува се екшън героят Брус Уилис, който – невероятно! - на 19 март навърши кръгли 60 години.

Въпреки достигането на този предел, на „Г-н Умирай трудно“ не му липсва нито енергия, нито мъжки чар. Миналата година той дори стана баща на пета дъщеря – Евелин Пен, която е второто дете на актьора от втората му съпруга Ема Хеминг-Уилис. Другото - Мейбъл Рей, се роди през 2012 г. Уилис има и три дъщери – Талула Бел, Скаут Лариу и Румър Глен, от брака си с Деми Мур.

"На тази възраст вече по-силно чувствам бащинската отговорност. А и децата подмладяват. Обожавам да карам Мейбъл и Евелин да се смеят и да правя с тях възможно най-глупави и детински неща. Професията баща е трудна, но прекрасна, ии един ден бих искал да мога да кажа, че съм помогнал и на петте мои момичета да станат хора с високи морални критерии и добри намерения към хората и света“, заявява Брус Уилис.

Уилис е роден в Германия от майка германка и баща американец. Дебютира в театъра, а холивудската слава идва при него с първата част от поредицата „Умирай трудно“ през 1988 г. Последната засега е реализирана през 2013 г., като междувременно актьорът е записал името си в над сто ленти.

За 2015 г. Уилис е програмирал участие в 5 филма и един театрален спектакъл. Ще играе в новата комедия на Бари Левинсън Rock the Kasbah, която ще излезе през ноември, после в трилъра Wake e Extraction, в драмата Captive e в следващия проект на Уди Алън, който още си няма работно заглавие. От есента на бродуейска сцена ще излезе спектакълът „Мизъри“ по Стивън Кинг, където Уилис ще влезе в кожата на писателя Пол Шелдън. Той твърди, че театърът е първата му и голяма любов и даже не си спомня как е попаднал в Холивуд...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аз

    2 0 Отговор
    Чичо Брус е велик!!!
  • 2 Кобрата

    0 0 Отговор
    Добър актьор е Брус