Last news in Fakti

26 Март, 2015 13:14 1 808 4

Жана Бергендорф взе урок по актьорско майсторство от Башар Рахал

  • жана бергендорф-
  • башар рахал-
  • актьорско-
  • майсторство

Певицата и актьорът – родени на една и съща дата под знака на Везните

Жана Бергендорф и Башар Рахал влязоха в роля по време на специален урок по актьорско майсторство. Поводът беше желанието на талантливата певица да надгради уменията си за шоуто „Като две капки вода“, където има и не малко представители на актьорската гилдия, съобщиха от шоуто.

Чрез разигран диалог от хитовия филм LOVE.NET актьорът, показа на червенокосата красавица основни похвати от пресъздаването на образ, които в комбинация със силните й страни могат да се превърнат в нейното тайно оръжие.

„Най-важното е, че ме слушаш докато изказвам моите реплики. Актьорите трябва да са в непрекъснат обмен по време на диалога. Справяш се чудесно, а и стоиш много добре пред камерата, което е отправната точка за всичко останало“, сподели впечатленията си актьорът, приятно изненадан от умелото представяне на изпълнителката

Урокът на Жана и Башар завърши с любопитното откритие, че певицата и актьорът са родени на една и съща дата под знака на Везните.

„Ето защо се харесахме веднага и нещата се получиха толкова добре!“,  възкликнаха шеговито двамата, добавяйки, че срещата е била не само полезна, но и съпътствана от много усмивки и забавни моменти.

„Смятам, че ми беше наистина полезно. Башар ми даде насоки, които са добра основа за всеки артист“, разказва заредената с позитивни емоции Жана Бергендорф.

В понеделник вечер Жана ще се отправи към следващото си предизвикателство, а именно достоверното пресъздаване на примата Лили Иванова.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    4 0 Отговор
    ТАЗИ Е ОТВРАТИТЕЛНА

    Коментиран от #2

  • 2 разгеле

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Vasik Atanasova":

    Доживях да сме на едно мнение
  • 3 PnP

    0 3 Отговор
    Много красиво и талантливо момиче! И много приятна като човек. ^_^ Да е жива и здрава и само успехи.
  • 4 БамБам

    2 0 Отговор
    На тази зъбите са като решетка на Джип Чероки (заради разстоянието между тях)