Last news in Fakti

14 Април, 2015 03:00 22 443 29

Преслава заби богат колежанин

  • преслава-
  • заби-
  • богат-
  • колежанин-
  • христо шопов

Той се казва Христо Шопов, на 24 години e и живее във Варна


Новата тръпка на фолк изпълнителката Преслава се казва Христо Шопов, на 24 години e и живее във Варна, съобщи „Блясък“.

Той е един от най-желаните ергени в морската столица – не само имотен, но и интелигентен и секси, и сега всички се питат – имат ли бъдеще с Преси като двойка?

Христо Шопов всъщност бил доста „голяма лъжица“, разказват варненци. Момчето, с което Преслава се заигравала от доста време насам, не било никак случайно и освен това идеално знаел какво иска от живота.

Младежът учел в престижен колеж в Италия, но често се връщал в родния си град Варна, където родителите му развивали семеен бизнес, свързан с производство и продажба на зърнени култури.

Приятелите му са повече от категорични, че Шопов поставял две основни условия на жените до себе: „Да нямат лошо име в обществото и да не са леки“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 0 Отговор
    еххх,що не дойде при мен , на село , ами ....?
  • 2 Браво

    1 0 Отговор
    Че то ако момите търсят само богати, умни и знаещи какво искат от живота ергени, ще намалеем с голяма скорост. Тук бедните, глупавите и обърканите сме голЕмо мнозинство.
  • 3 Разочарован

    1 0 Отговор
    Днес защо няма "статия" за полугол модел. Или Роско се е запил?
  • 4 123456

    3 0 Отговор
    Шопов поставял две основни условия на жените до себе: „Да нямат лошо име в обществото и да не са леки“.
    Преслава отговаря и на двете условия -таман за него...

    Коментиран от #14

  • 5 mediator37

    1 0 Отговор
    Нашите фолк-к..ви по-знойни от манекенките, защо са ни снимки на менекенки.
  • 6 я съм от село

    1 0 Отговор
    ми то Преслава не отговаря на нито едно- къде е тръгнала
  • 7 Красо Зелето

    1 0 Отговор
    Явно на момата и свърши парата, и трябва да презареди....

    Коментиран от #8

  • 8 аз

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Красо Зелето":

    Просто на Петя и се е разширило нослето и й трябват повече кинти та да го пудри.Само се чудя защо се занимава с това момче ,ами не се обърне към мутрите-те на драго сърце ще я спонсориратг
  • 9 Гост 11

    1 0 Отговор
    До коментар #1
    Дай Обясниш как се съдят Доматите ли ?
    Заслужава да се види :)
  • 10 abv

    1 0 Отговор
    Тая Преслава в началото беше скромна и свястна мадама, но и нея я развалиха.Красавица е ,но кариерата ще и съсипе личния живот.За мен лично е много променена.
  • 11 Борчо

    2 0 Отговор
    Христо Шопов, на 24 години e и живее във Варна + ...родителите му развивали семеен бизнес, свързан с производство и продажба на зърнени култури = ТИМ. Добре се ориентира момата. Само не се чува какво мисли дъртия Шопов по въпроса.

    Коментиран от #24

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ЩЩД

    1 0 Отговор
    Чудим се, колко ли требе да си проЗд, макар и богат, да допуснеш неква, макар и хубавка , да ти се качи на главата, камо ли да се ожениш за такава, още пък да и направиш дете...

    Коментиран от #15

  • 14 тошибиян

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "123456":

    4удно ако беше 24 годишния стругар пак ли щеше да го оби4а толкоз силно и пак ли щеше да се върти около него
  • 15 хм

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "ЩЩД":

    а, кажи де, защо? защо Диневи взеха за снаха оная .... Емануела? Сигурно да угодят на разглезените си синчета, щото може да им стане нещо на фасона, ако си вземат нормално момиче..
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Случайно минаващ

    2 0 Отговор
    Чудно ми е Преслава, как ще се премести във Варна. За провинциалиста, да напусне София е огромна крачка назад.

    Коментиран от #18

  • 18 BBC

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Случайно минаващ":

    Софианци сте много комплексирани. Всяка втора дума ви е "провинция/провинциалист".

    Коментиран от #19, #26

  • 19 Случайно минаващ

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "BBC":

    Вижте ВВС, това с комплексите е тривиален лаф, който ми прави впечатление, че се използва в случаи, когато не знаеш, как да обидиш, или засегнеш някой. Освен това е тъпо да го пробутвате по повод на всички софиянци. Аз лично нямам против хората, които живеят извън София. Уважавам ги и имам много приятели. Обикновено ме вбесяват пришълците в София, които не идват тук само по икономически причини, а до голяма степен за чекнеж. Ако градът, в който живеете за 20 г си увеличи населението над 100 % пъти, напълни се с мръсотия, престъпност и задърствания, цените на имотите и на всичко хвръкнат до небето, ще видим и Вие, колко ще сте недоволен и комплексиран. А коментарът ми относно Преслава беше асоциация на десетките изявления на пришълци (да не кажа провинциалисти) , че от София не мърдат. Залепват тук, като дъвка на Витошка :)

    Коментиран от #22

  • 20 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор
    ДА МУ ИМАМ И ВКУСА ЯЗЪК МУ И ЗА МЛАДОСТТА
    С ЦИГАНКА ЩЕ ХОДИ
  • 21 Даниел

    1 0 Отговор
    Никой не те кара да седиш тук, след като не ти харесва. Свободен си да се върнеш, от където си дошъл.
  • 22 BBC

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Случайно минаващ":

    1. Защо мислиш, че искам да обиждам или засягам някой ?
    1.2. Да обиждаш е някакво върховно човешко качество, което е срамно ако не притежаваш ли ?
    2. Щом мислиш така, значи ти самия използваш думата "проввинциалист" с цел да обидиш, което потвърждава отново първия ми коментар. :)
    3. Че защо да имаш нещо против хората, които живеят извън София ?! Да не би да са по-малко хора от софианци ?
    4. Закона за привличането знаеш ли го ? Сам се сети защо при вас идват само такива, от които се оплакваш.
  • 23 onq s konq

    1 1 Отговор
    Наистина не раэбирам эащо тр да се гов эа "провинциалиэъм",след като тая дума е отдавна иэтъркана на макс?!Още повече че където и да отиде човек по света, не го питат от кое село или град е,а КАКВО МОЖЕ И КАК СЕ ДЪРЖИ!"Горд провинциалист" съм,имам достатъчно роднини и приятели в Сф,но НИКОГА не съм се чувствал пренебрегнат-особено в деловите отношения от софиянци-дори напротив-винаги са се вслушвали в идеите и предложениата ми.В интерес на истината повече от 2-3 дни не мога да иэдържа в тоя "эабърэан" град с огромни раэстояния эа представите ми,но и на морето съм си същия-много пъти,но по 3-4 дни!В някои моменти обаче эапочвам да се питам дали пък не го правя подсъэнателно эа да имам повод да юркам БМВ-то:)
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 гост

    0 1 Отговор
    Защо всичко да е на ТИМ ??? комплексииии . И не е Шопов, поне си проверете информацията преди да пишете :)
  • 26 zxc

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "BBC":

    Не, комплексиран сте вие, защото наводнихте София, дойдохте всички тук. И само думата "комплекси" ви е в устата. А ти веднага скочи, като ти заговориха за София - е, кой е комплексирания? Дойдохте, за да сте софиянци и вие, а не защото нямало работа и другите глупости. И се държите, шофирате и наглеете като типични провинциалисти. София стана пренаселена, само и само да сте софиянци и вие. СофиЯнци се пише, ако не знаеш, комплексирани новософиянци
  • 27 Дошо

    1 0 Отговор
    На кого му пука за тая изсъхнала чалгарка?И кой е забила?Забила тя.На всички е ясно, че богаташки синчета ѝ го набиват.Коя е тая та да забива?НИКОЯ!Поредната чалга проститутка!
  • 28 Маняка

    0 0 Отговор
    Към лицето родом софиянец.Маняк стой си в миризливата София,карай си голфа по ултра строшените улици.Вози се в Икаруси и се кефи ,че си софиянец.Аз от 8 години не бях стъпвал във Великата София и останах потресен от мизерията и факта ,че за тези 8 години развитието е нулево.Заповядай в Бургас и ще прецениш сам кой на кого трябва да казва провинциалист.

    Коментиран от #29

  • 29 кореняк

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "Маняка":

    Уважаеми Маняк, Много сте прав. Бургас е прекрасен град. Адмирирам факта, че сте се устроил и си живеете там. Никой няма против хората, които си живеят по родните места. Недоволстваме основно от пришълците, заради които мизерията, престъпността и задръстванията преобладават в нашия град. И докато емигрантите в петък следобед са на нисък старт към Чирпан, Каспичан, или Мездра, ние оставаме тук в мизерията, която всички сме сътворили.