Last news in Fakti

7 Май, 2015 04:04 1 521 0

U2 с внезапен концерт в нюйоркското метро

  • u2-
  • концерт-
  • метро

Минувачите имаха шанса да чуят на живо някои от големите хитове на групата

Рок музикантите от U2 изненадаха феновете си в Ню Йорк с внезапен концерт в една от станциите на местното метро, съобщи британското издание „Телеграф“.

Боно и компания са се предрешили като улични музиканти и са изпълниха част от своите най-големи хитове пред минувачите на станцията Grand Central. Изявата им е заснета от телевизионен екип и части от нея ще бъдат излъчени във вечерното шоу на Джими Фалън, което зрителите ще видят в този петък. Тогава U2 ще са единствените гости на най-популярния шоумен в Америка към този момент.

Самият Фалън беше на събитието, като по време на подготовката той и Боно покараха велосипеди. Това беше шега, отправена към инцидента, който вокалистът претърпя през миналата година, причинил счупване на ръката и ребрата му.

По време на концерта имаше множество шеги, специално отправени към петъчното шоу.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА