22 Юни, 2015 12:39 9 603 9

Веси Попова със свеж летен хит

  • веси попова-
  • свеж-
  • летен-
  • хит

Красивата певица представя парчето Last Night и клипа към него

С официалното настъпване на лятото Веселина Попова даде своята заявка за горещ летен хит. През уикенда тя представи Last Night – хаус парче, разработено съвместно с популярното италианско дуо JazzyFunk и DJ Queto от Турция.

Само за ден този свеж интернационален проект влезе в Топ 5 БГ музика на VBOX7. Почитателите на клубния стил остават впечатлени от музикалните качества на Last Night. Видеоклипът, от друга страна, радва зрителите с присъщите за Веси сексапил и провокация, гарнирани с много чар. Горещи кадри от сауната, танци под дъжда – все закачки, които успешно допринасят за постигането на желаното лятно настроение.

Веси Попова не за първи път работи с момчетата от JazzyFunk. В началото на годината излезе първият им съвместен проект - парчето Sometimes I Cry. Песента достигна до първо място в световна Топ 100 класация на големия сайт за хаус музика Traxsource. Това значимо постижение доказва, че Веси не е сбъркала в решението си да се преориентира жанрово от поп към хаус. Само за една година тя е записала над 20 авторски проекта с известни диджеи от цял свят. Някои от най-големите световни лейбъли за хаус музика издават тракове с вокали на талантливата българка.

Докато Sometimes I Cry звучеше баладично, новото парче Last Night залага на по-палаво настроение, подходящо за сезона на флиртовете и щурите нощни забавления.

Веси Попова споделя, че от участия и работа по нови проекти едва ли ще ѝ остане много свободно време през лятото. Но на всички, които са по-свободни от нея, певицата пожелава топлите нощи и дни да бъдат изпълнени със запомнящи се моменти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ахххх

    1 0 Отговор
    кое пък е това Веси? Кой го познава, че така резко се лансира ?
  • 2 фори

    1 0 Отговор
    Като Па.авра се е изтапанила,май тия са вървежните
  • 3 justice

    1 0 Отговор
    секретарката на кмета от столичани в повече
  • 4 Vasik Atanasova

    1 0 Отговор
    ГЛУПАВА РАБОТА
  • 5 хммм

    0 0 Отговор
    жалка имитация на М.Илиева.
  • 6 Vescou

    0 0 Отговор
    Не познавам момичето, но музиката и клипа са добри!
    До коментарите за "глупава работа" и "кой я познава" .. ами ще ви кажа 1 мили родни ! С такива мисли и такова ограничено виждане за нещата - може да си говорите само по масите в някой чалготека!
    - Момичето и екипът и видно са положили доста труд и резултата никак не е лош .. нито имитира Мария .. нито намирам нещо тъпо в музиката и! .. пууу .. на вас, ако не ви се предлага нещо ХИТ, МОДЕРНО, да са го писали поне в 10 жълти списания .. не важи ... В България се прави толкова хубава музика, имаме супер надарени музиканти и певци .. а вие .. .. вие все ще намерите кусури - безгрешни богове на всичкологията! АМАН!
  • 7 WarInside

    0 0 Отговор
    Ето такива песни трябва да правим ,а не някакви си манета мазни ;)
  • 8 2015

    0 0 Отговор
    Гледах видеото и между двете крайни изказвания "за" и "против" моето мнение е по средата. С две думи средна работа.
  • 9 Пуфи

    0 0 Отговор
    Не ми гали ухото тази песен...предпочитам румънски денс или ретро от 90-те. Иначе момичето е красиво - за компаньонка става перфектно.