Last news in Fakti

8 Август, 2015 10:14 3 449 1

Роби Уилямс омагьоса Бургас (Видео)

  • роби уилямс-
  • омагьоса-
  • бургас

Над 35 000 души се забавляваха с британеца в първия ден на Spirit of Burgas


Над 35 000 души имаха невероятният шанс да се насладят на изключителното шоу, което легендата на британската музика Роби Уилямс направи в откриващия ден на „Spirit of Burgas”.

За първи път в своята кариера музикалният идол изнесе концерт на плаж и това се случи точно на Централния плаж в Бургас. С хитове като Come Undone, Rock DJ, Feel и Angels  Уилямс направи нощта на 7-ми август незабравима за хиляди фенове, не само от България, а и от чужбина.

Звездата изнесе едно от онези шоута, характерни само за него в световен мащаб. Хората го видяха да танцува, дивее, подскача и забавлява, докато изпълнява музиката си. Неговото шоу се състоя на сцена, която според организаторите на летния фестивал в Бургас е най-голямата, строена на плаж в Европа.

Освен големите си хитове, Роби сюрпризира публиката със свои версии на страхотни песни като Royals на Lorde и няколко ремикса на Куин. Шоуто беше завършено с кавър на My way на Франк Синатра.

Естествено Уилямс не пропусна да покани и момиче от публиката на сцената, с което танцува докато пее Candy.  На финала на шоуто той обяви:

„Бургас, вие бяхте невероятни! Не знам защо не сме идвали тук до сега. Няма да ни се разсърдите, ако съвсем скоро се върнем отново, нали?“

Освен Роби Уилямс в първия ден на„Spirit of Burgas” пред феновете излязоха британският изпълнител  Kwabs и великата група STEREO Mcs. Феновете можеха да се радват още на български изпълнители като „Мастило“ и „Оги 23“. Фестивалът продължава и през днешния ден. Феновете ще могат да се насладят на шоуто на PIF, Rebelites, Funkaround и разбира се на хедлайнерите от Kassabian .


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фен

    1 0 Отговор
    Много яко