21 Август, 2015 17:01 1 553 1

Претърсиха дома на Джийн Симънс от KISS

  • джийн симънс-
  • претърсиха-
  • дома

Става въпрос за интернет престъпления срещу деца

Полицията в Лос Анджелис е претърсила дома на китариста на рок групата KISS Джийн Симънс за материали, свързани с интернет престъпления срещу деца, съобщи Метро.

От полицията обаче съобщават, че въпреки претърсването, в момента няма подозрения нито към Симънс, нито към неговото семейство. Лейтенант Джон Дженал полицейския департамент на Лос Анджелис заяви, че заповедта за претърсването е била издадена в четвъртък.

„Никой от семейство Симънс не е заподозрян в разследването и те го подпомагат с всички усилия.“, заяви Дженал.

Според запознати най-вероятно някой е свалил порнографски материали от компютър в дома на семейство Симънс. Инцидентът е станал в момент, в който семейството не е било в дома си.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Fuck uSa

    2 0 Отговор
    Нема такава противна дупка като смрадливите АЩ