4 Септември, 2015 07:30 1 796 1

Хю Джакман отказал да играе Джеймс Бонд

  • хю джакман-
  • играе-
  • джеймс бонд

Той е получил предложение за ролята преди 10 години

Актьорът Хю Джакман заяви, че преди 10  години е отхвърлил предложение да изиграе ролята на Джеймс Бонд във филмите за „Агент 007“, съобщи Мирър.

Той гостува в телевизионно шоу в Австралия, където сподели, че е чувствал, че тогава му било твърде рано за подобна голяма роля.

„Може да се каже, че ме поканиха. Тогава аз работих само върху „X-men 2” ми се струваше, че ми е твърде рано за подобна роля.  Определено обаче не ми бе лесно да откажа подобно предложение.

В крайна сметка през 2005 г. за ролята бе избран британецът Данейл Крейг, като филмите с негово участие до този момент са най-успешните от поредицата за Агент 007.  В няколко интервюта обаче британецът вече заяви, че предстоящият да излезе „Спектър“ може да му е последния в ролята на Джеймс Бонд.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Росито

    0 0 Отговор
    Голям красавец