Last news in Fakti

15 Септември, 2015 03:00 1 552 3

Арнолд Шварценегер ще получи награда за цялостно творчество

  • шварценегер-
  • награда-
  • цялостно творчество-
  • кинофестивал
Арнолд Шварценегер ще бъде почетен с награда за цялостно творчество на кинофестивала в Цюрих, съобщи Контактмюзик. Звездата от “Терминатор” ще получи приза “Златна икона” на 30 септември. След награждаването на Шварценегер ще бъде прожектиран новият му филм “Маги”. Актьорът ще участва и в дискусия за кариерата си.

“За нас ще бъде огромна чест да посрещнем в Цюрих Арнолд Шварценегер - една от живите легенди на Холивуд, и да му връчим наградата “Златна икона”. Очаровани сме, че той ще сподели с нашата публика професионалната си история”, казва фестивалният директор Карл Споери. Сред предишните носители на почетното отличие са Хю Джакман, Шон Пен, Ричард Гиър, Майкъл Дъглас и Морган Фрийман. Единадесетият кинофестивал в Цюрих ще започне на 24 септември и ще продължи до 4 октомври.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Иван

    0 0 Отговор
    Ми стига толкова, на колко години е ,вече? По добре така от колкото да кара като някой наши величия до 90г на сцената.
  • 2 Сам в къщи

    0 0 Отговор
    Е той като получи тази награда не значи, че няма да продължи да участва във филми, както и другите наградени преди него. Пък и какво лошо има, докато може, нека си играе
  • 3 лоша

    0 0 Отговор
    неблагодарник!хората от родният му град Грац кръстиха стадиона на негово име,а той не благоволи да отиде на откриването.