Last news in Fakti

26 Ноември, 2015 01:29 1 808 0

Железният човек срещу Капитан Америка

  • железният човек-
  • капитан америка-
  • трейлър

Първи трейлър на Първият отмъстител: Войната на героите

Крис Еванс и Робърт Дауни Джуниър представиха дългоочаквания първи трейлър на третия филм за Капитан Америка – Първият отмъстител: Войната на героите, в популярното американско късно ток шоу на Джими Кимъл. Двамата герои от поредното приключение на Марвел споделиха, че са истински приятели в живота. Робърт Дауни Джуниър призна, че е голям фен на бойните сцени с Капитан Америка, но ще изчака до средата на 50-те си години за истинска битка с него, за да има оправдание да загуби.

Съвсем в духа на обещаващия да се превърне в пореден блокбъстър филм, Крис Еванс и Робърт Дауни Джуниър бяха на коренно противоложни мнения относно протичането на снимките на филма в Атланта този юли, а „Железният човек“ се пошегува как точно и защо е накарал студиото да пренесе обзавеждането от дома му на снимачната площадка (подсказка: котки стоят в основата на всичко).

Първият отмъстител: Войната на героите, продължава историята след „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“ и Стив Роджърс повежда нов екип Отмъстители в неспирната им борба за опазване на човечеството от най-различни заплахи. След като международен инцидент с участието на Отмъстителите дава жертви, политическият натиск за създаването на система за публична отчетност  и управляващ орган, който да решава кога да бъдат ползвани услугите им, расте. Новата ситуация внася разкол между Отмъстителите, докато се опитват да спасят света от нов злодей. Безспорно моментът в трейлъра, който предизвика реакцията на феновете, е изправянето на Капитан Америка срещу Железният човек. Доскоро (близки) приятели, сега те застават един срещу друг. В Първият отмъстител: Войната на героите, ще видим добре познати герои като Капитан Америка (Крис Еванс), Железният човек (Робърт Дауни Джуниър), Черната вдовица (Скарлет Йохансон), Бъки Барнс (Себастиан Стан), както и нови, доста любопитни герои – познатият ни вече Ант-мен (Пол Ръд) и дебюта на Чадуик Боузман като Черната пантера и Том Холанд като Спайдър-мен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА