Last news in Fakti

8 Януари, 2016 07:15 2 454 1

Хлапетата имат нужда от уроци по бой със светлинни мечове

  • самюел джаксън-
  • мечове-
  • междузвездни войни

Така Самюел Джаксън коментира Междузвездни войни: Силата се пробужда

„Мисля, че хлапетата трябва да идат на училище за дуели със светлинни мечове.“ Така актьорът Самюел Джаксън коментира „Междузвездни войните: Силата се пробужда“, съобщи „Гардиън“.

Джаксън изигра ролята на учителя – джедай Мейс Уиндо в прикуъл трилогията на поредицата. Един от най-емблематичните елементи в нея бяха сложните хореографии в дуелите със светлинни мечове.

„Новият филм е направен в духа на оригиналните „Междузвездни войни“. Това е добро приключение и определено забавлява по определен начин. Мисля, че хлапетата трябва да идат на училище за дуели със светлинни мечове. Това обаче си е моето мнение. Трябва им време, за да станат по-добри“, заяви Джаксън.

Всъщност режисьорът на филма Джей Джей Ейбрамс вече коментира, че той е решил да направи дуелите с мечове в лентата по-опростени. Според него така те изглеждат по-сурови и връщат публиката към оригиналната трилогия.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фенка на филма от 30 години

    1 0 Отговор
    Тия глупости дето ги е казал Самюел Джаксън, да вземе да си ги....
    По - интересно е Лукас какво казва след премиерата на т.нар."еп.7"...ПРЕДИ да го накарат да се извини за думите си....
    Новия епизод е ПЪЛЕН ПРОВАЛ, посредствена жалка и бездарна имитация на еп.4...Наблягам на "бездарна" и "посредствена".
    Явно без Лукас няма филм. Разочарованието на годината е това недоразумение....