Last news in Fakti

29 Януари, 2016 02:00 3 241 1

Аксел Роуз вярвал, че Слаш загубил душата си

  • аксел роуз-
  • guns n roses-
  • слаш

Това станало, след като китаристът изпаднал в клинична смърт

Рок групата „Guns N' Roses“ се разделила, защото вокалистът Аксел Роуз смятал, че китаристът Слаш загубил душата си, съобщи „Сън“.

Това се разкрива в нов документален филм на Би Би Си: „Най-опасната банда на света“.

Проблемите между и Роуз и Слаш започнали, след като китаристът за малко не умрял. По време на едно от турнетата на групата той взел свръхдоза хероин и изпаднал в клинична смърт за 8 минути. Том Зутатут, който е откривателят на групата, споделя, че Роуз е видял тялото на Слаш. Той искрено е вярвал, че е видял как душата на Слаш излиза от тялото му и отлетяла във формата на гарван, докато той бил в безсъзнание.

След като той се съвзел, Роуз започнал да вярва, че в него има друга душа.

„Мисля, че Аксел наистина вярва, че в тялото на Слаш има друга душа. Това беше голяма спънка за повторното събиране на групата. Според Аксел Слаш просто е мъртъв, а тялото му е обитавано от друг. Не знам кой е там, но на мен си ми изглежда добре“, заяви Зутаут.

Интересното е, че докато филмът се снима, „Guns N' Roses“ обявиха повторното си събиране.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Оня

    0 0 Отговор
    Да сменят дилъра ли,ко...