23 Март, 2016 07:45 2 157 0

Харисън Форд: Исках Хан Соло да умре, жертвайки се за другите

  • харисън форд-
  • хан соло-
  • индиана джоунс

Актьорът не е искал да снима нов филм за Индиана Джоунс без Стивън Спилбърг

Харисън Форд: Исках Хан Соло да умре, жертвайки се за другите - 1
Снимка: БТА/AP

Холивудският актьор Харисън Форд заяви, че не е искал да се снима в нов филм за Индиана Джоунс без режисьора Стивън Спилбърг, съобщи Би Би Си.

Вече е ясно, че Форд ще изиграе за пореден път ролята на смелия археолог в нов филм, който трябва да излезе през 2019 г.

„Винаги съм виждал възможност за снимането на нов филм. Аз обаче не исках да го направя без Спилбърг. Не исках да го направя и без добър сценарий. За щастие сега Стивън работи по сценария, така че това, което исках е изпълнено.

Що се отнася до „Междузвездни войни“, винаги съм искал Хан Соло да умре, жертвайки се за другите. Така че развитието в действието ми хареса. Смятам, че показах емоционалната дълбочина на героя. За мен беше страхотно да работя с новите актьори“, заяви Форд. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА