Last news in Fakti

14 Май, 2016 01:31 5 547 3

Дженифър Лорънс със зрелищна изцепка пред Харисън Форд

  • дженифър лорънс-
  • изцепка-
  • харисън форд

Тя признава, че никога не се е чувствала, толкова засрамена

Холивудската актриса Дженифър Лорънс разказа за поредна своя изцепка пред известен колега, съобщи EW.

Актрисата е в Лондон, за да представи новия си филм „X-men: Апокалипсис“. Тя гостува шоуто на Грахам Нортън, в който разказа за интересна своя издънка, в присъствието на Харисън Форд.

„Мисля, че се изложих повече от всякога. Никога не съм си мислела, че хората ме разпознават или нещо такова. В едно заведение обаче видях Харисън Форд и Джей Джей Ейбрамс. Знаете, ние сме колеги и реших, че те така или иначе ме знаят. За това изведнъж започнах да танцувам около масата им като идиот. Там обаче настана пълна тишина. Тогава осъзнах, че те всъщност си нямат идея коя съм аз. Тогава просто се обърнах и си тръгнах, умирайки от срам“, заяви Лорънс.

По време на случката тя е била с комика Джак Уайтхал, за който се оказало, че всъщност познава Харисън Форд.

„Забавното е, че аз имах едно общо шоу с Харисън и всъщност го познавах. Дженифър беше доста засрамена и аз реших да поздравя Харисън. Приближих се до масата и той веднага извика „Хей, Джак“. Беше страхотно! Вероятно най-добрата нощ в живота ми. Може би беше най-лошата в живота на Дженифър“, заяви Уайтхал.

Лорънс заяви, че по-късно Форд й е написал съобщение, „защото 12-годишен му е казал коя е тя“. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джими

    2 0 Отговор
    Сноби!
  • 2 един от многото

    1 0 Отговор
    а коя по дяволите е дженифър лорънс?
  • 3 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Разправят,че туй гражданята срама си нямат!? ЕЙ на, горката к......."умряла от срам " !!!