21 Май, 2016 21:49 1 187 1

Пак биха лекар от Бърза помощ

  • лекар-
  • бърза помощ-
  • побой
Пак биха лекар от Бърза помощ - 1

Пребиха шефа на спешното отделение в Казанлък. Инцидентът се случи около 18 ч., съобщава Нова телевизия.

В спешното пристигнали трима мъже, като двама от тях били във видимо нетрезво състояние, твърдят очевидци. Те настоявали веднага да се прегледа техен приятел с бъбречна криза. Когато д-р Терзиев излязъл да ги успокои, мъжете започнали да буйстват. Влезли в залата за прием по спешност и ударили в главата лекаря, докато той се опитвал да сложи система на болния. Буйстващите са счупили и помощен шкаф с медикаменти.

Полицията е задържала единия мъж за 24 часа. Другият остава в болницата за лечение. Шефът на Бърза помощ е без опасност за живота, но с наранявания по главата. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    БЪБРЕЧНА КРИЗА Е УЖАСНО НЕЩО ДА ИМАШ
    НЕ ЗНАМ КВО ГИ Е УСПОКОЯВАЛ НО Е ТРЯБВАЛО ВЕДНАГА СИСТЕМИ