Last news in Fakti

15 Юни, 2016 18:20 11 087 1

Марк Зукърбърг отрече да е рептил

  • гущери-
  • рептили-
  • марк зукърбърг-
  • фейсбук-
  • хора гущери

Въпросът бе зададен по време на сесия на живо в социалната мрежа

Марк Зукърбърг отрече да е рептил - 1

Основателят на социалната мрежа Марк Зукърбърк не е човек - гущер, или поне така твърди самият той.

По време на едночасовата сесия с въпроси и отговори на живо във Фейсбук, домакинът Зукърбърг категорично отрече да е част от тайното общество на хората - гущери, които тайно бродят между хората и контролират света.

Отдавна съществуват конспиративни теории, според които най-силните и влиятелни хора в света всъщност са рептили (гущери), облекли гигантски човешки костюми. Дейвид Айк, британски писател с афинитет към теориите на конспирацията, може би е най-известният човек, който твърди, че почти всички влиятелни хора в света всъщност са рептили хуманоиди.

Зукърбърг обаче настоява, че той не е един от тях.

"Марк, верни ли са твърденията, че ти тайно си гущер?" прочете въпроса Зукърбърк и продължи леко изнервено:  Хм ... аз , аз ще трябва да отговоря с "не" на това. Аз не съм гущер."

Проучване от 2013 г. установи, че около 4 процента от регистрираните гласоподаватели в САЩ вярват, че "хората гущери контролират нашите общества като придобиват политическа власт."

Живото предаване с основателя на Фейсбук е било гледано от повече от 6 млн. души. След като въпросът за гущерите е бил зададен 11 275 души са харесали фенстраницата на рептилиите в социалната мрежа.

Марк Зукърбърг отрече да е рептил


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 времето ще покаже

    2 0 Отговор
    от баба ми знам като малък ми казваше че един ден ще се появят страни хора но трябва да сме подготвени за да ги възприемем всичко зави село от нас. това бе 1962 год.