26 Юни, 2016 03:30 2 160 0

Майкъл Джаксън не понасял Принс

  • майкъл джаксън-
  • понасял-
  • принс

Той се е страхувал, че неговият конкурент ще умре преждевременно

Серия от записи, направени преди 30 години, разкриват неща, които Майкъл Джаксън е говорил за Пирнс, съобщи „Дейли Мейл'.

Майкъл Джаксън и Принс бяха големи конкуренти през 80-те години на миналия век, когато се бориха за приза на водещ изпълнител в поп музиката. Принс почина по-рано през тази година, а Джаксън през 2009 г.

Записите са направени във връзка с книга за живота на Джаксън. В тях певецът заявява, че „Принс е груб и неприятен, не само според него, но и според цялото му семейство“. Джаксън на няколко пъти заявява, че не иска да бъде сравняван със своя конкурент.

„Той беше толкова груб. Един от най-грубите хора, които съм виждал. Той беше много подъл спрямо моето семейство“, заявява Джаксън. Той допълва, че първият път, когато се е запознал с Принс е бил „очарован“. Тогава обаче още Принс не е бил известен. Когато е станал известен, поведението му се е променило.

Джаксън още споделя, че се страхува, че неговият конкурент ще умре „преждевременно“. В друг разговор той определя сестра си Джанет Джаксън като „мъжкарана“.

 

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА