Last news in Fakti

24 Юли, 2016 02:43 1 342 0

Българин е треньор за фризьори на „Шварцкопф”

  • фризьори-
  • шварцкопф-
  • българин

Горнооряховецът Веселин Богданов е единственият български треньор за фризьори на „Шварцкопф”, съобщава в. „Борба“.

Водил е курсове в Израел, Полша, Унгария и много други държави, където е превърнал в по-добри хиляди коафьори. Веселин има и собствено фризьорско студио в Горна Оряховица, където часовете се записват за седмици напред. Неговата дясна ръка в бизнеса е съпругата му Вилхелмина, с която пристига в България преди няколко години и се установяват в родния си град Горна Оряховица.

Веселин е завършил средно образование в Професионалната гимназия по селско стопанство в Нова Загора, но след като изкарал казарма, желанието да се труди на полето изобщо не било на дневен ред. Тъй като по онова време майка му била фризьорка, а той нямал много алтернативи за работа, започнал да й помага в салона. „Единствените ми задължения и правомощия бяха метенето, чистенето и подреждането. С времето обаче ми стана интересно и помолих майка ми да ме научи на занаята. Тя ми даде първи стъпки в професията и не след дълго можех да правя всичко, което един фризьор трябва да може”, спомня си той. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА