Last news in Fakti

27 Юли, 2016 01:30 1 170 0

Дженифър Лопес ще създава ново шоу

  • лопес-
  • проект-
  • състезание-
  • танци
Дженифър Лопес ще създава ново шоу - 1
Снимка: БТА/АР

Дженифър Лопес стартира вълнуващ телевизионен проект. Телевизия NBC обяви, че латината ще си партнира с канала за ново денс състезание, което ще постави участниците пред особено трудни тренировки и хореографии. Освен че на сцената ще се изявят най-добрите танцьори в света, победителят ще си тръгне с чек за сумата от 1 милион долара.

"Танците винаги са били моя страст. Те са трудни, емоционални, но и здравословни“, споделя Джей Ло.

"Ако си страхотен, искаме да те видим и то възможно по-скоро", бяха част от думите, които латината сподели в промото, с което се даде старт на прослушванията за първия сезон на шоуто. По всяка вероятност, освен продуцент, дивата ще бъде председател на журито, което ще отсява кандидатите. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА