29 Юли, 2016 00:02 7 160 4

Еди Мърфи събра бившата с настоящата

  • еди мърфи-
  • бътчър-
  • мичъл-
  • премиера
Еди Мърфи събра бившата с настоящата - 1
Снимка: БТА/АР

Еди Мърфи събра настоящата си половинка Пейдж Бътчър с бившата си съпруга Никол Мичъл в името на дъщеря си Бриа. Семейството бе заедно на премиерата на филма на 26-годишната Бриа Мърфи.

Наскоро 55-годишният Еди стана баща на девет деца, след като 36-годишната австралийка Пейдж роди момиченце преди 10 седмици.

Комедийният холивудски актьор има 5 деца от бившия модел Никол, с която доскоро беше в доста обтегнати отношения.

Еди и Пейдж са заедно от 2012-та година. Колкото до Бриа, тя е най-голямата дъщеря на звездата от „Ченгето от Бевърли Хилс“ и Никол, за която той беше женен между 1993 г. и 2005 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    ЕДИ Е РОДЕН ПОД ЩАСТЛИВА ЗВЕЗДА

    Коментиран от #3

  • 2 Гост

    1 0 Отговор
    Бял рус боклук!
    Не, че съм расист, но ми се повръща от подобни долни боклуци, за които парите и егото им са най-важни!!!
  • 3 експерта

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Vasik Atanasova":

    ЕДИ МЪРФИ Е НАЙ ГОЛЕМИЯ ПИЧ.ВИЖДА СЕ ЧЕ КАТО НЕГО НЯМА ТАКЪВ АРТИСТ.ИНАЧЕ РАМБОВЦИТЕ СА МНОГО.
  • 4 Добър

    0 0 Отговор
    Комик, но неясно защо тича само по бели засукани мацки, с пропорции на манекенки, по намирисва ми на комплекс, пък и вероятно за белите мацки, парите нямат цвят и мирис,пък от друга страна Робърт де Ниро и актьора от Хелбои/в момента не се сещам името му/, пък бяла жена не са помири свали, да им се чуди човек на акъла.