1 185 0

Глобяват Амбър Хърд, ако отвори уста

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Изглежда Джони Деп се опитва да намали щетите в публичното пространство, които разводът му с Амбър Хърд нанесе върху имиджа му. Според американското издание Celeb Dirty Laundry в Щатите активно се прокрадва мълвата, че Джони иска да глобява бившата си с по 100 хиляди долара всеки път, когато тя разкрие някаква информация за развода им пред пресата.

Разводът на Джон и Амбър експлодира в печата, предизвика шок у всички киномани, влюбени до болка в персонажите на знаменития актьор. По-скандалното беше, че бившата мацка на Спароу дръпна шалтера на любовта им точно 3 дни след смъртта на майката на Джони.

Малко по-късно Амбър стартира кампания срещу Деп, в която целеше унищожаването на публичния му образ, разкривайки как той е нанасял физически и психологически удари над личността ѝ по време на 15-месечния им брак.

А сега оскърбеният Джони иска от Амбър просто да мълчи. Тя не бива да разкрива никакви детайли около бракоразводното им дело, защото по този начин го компрометира. Освен това ужасяващите клюки съсипват репутацията на Деп в Холивуд. Разводът бил и причината знаменитият актьор да премести пресконференция от Лос Анджелис, където папараците биха го разкъсали. Своят коментар за „Алиса в огледалния свят“ той даде от Европа.

По данни на People Magazine, екипът от юристи на Джони е поискал разкриването на всякаква информация по делото да се наказва с глоба. Амбър не бива да разкрива нищо – финансови отношения, лични впечатления. Свидетелите също носят наказателна отговорност. Адвокатите на Деп искат глоба от 100 хиляди долара, ако има теч на информация.

САЩ


Напиши коментар:


Публикувай