1 435 0

Кристен Стюарт е отново с асистентката си

Иво Стойнев

Актрисата Кристен Стюарт рядко говори за личния си живот, след като той години наред бе на показ покрай връзката й с Робърт Патинсън и сагата "Здрач". Малко след като взаимоотношенията между двамата приключиха, актрисата започна връзката си с асистентката си  Алисия Каргайл. Те бяха заедно около година. После се разделиха, а Стюарт започна да излиза с френската певица Соко. На фестивала в Кан тази година обаче тя се появи отново с Алисия.

"Мисля, че точно сега съм наистина влюбена в приятелката ми“,  сподели звездата пред сайта "TMZ".

"Ние сме се разделяли на няколко пъти, но сме намирали начин да бъдем отново заедно. Най-накрая мога да чувствам отново", каза още тя.

Кирстен разкри, че отново се радва на усещането за откритост, благодарение на тази своя връзка – нещо, което не е чувствала от времето, когато е била с Робърт Патинсън.

"Когато се срещах с мъже, криех нещата, които правих, защото всичко лично усещах като тривиално, а това не ми харесва", каза тя. 

По думите ѝ, в подобни връзки тя се е превърнала в герой, поставен в смешен комикс. Затова пък, откакто е срещнала Алисия, животът ѝ е по-щастлив.

САЩ


Напиши коментар:


Публикувай