Last news in Fakti

2 Август, 2016 03:15 1 743 0

Кристен Стюарт е отново с асистентката си

  • стюарт-
  • патисън-
  • връзка-
  • каргайл

Актрисата Кристен Стюарт рядко говори за личния си живот, след като той години наред бе на показ покрай връзката й с Робърт Патинсън и сагата "Здрач". Малко след като взаимоотношенията между двамата приключиха, актрисата започна връзката си с асистентката си  Алисия Каргайл. Те бяха заедно около година. После се разделиха, а Стюарт започна да излиза с френската певица Соко. На фестивала в Кан тази година обаче тя се появи отново с Алисия.

"Мисля, че точно сега съм наистина влюбена в приятелката ми“,  сподели звездата пред сайта "TMZ".

"Ние сме се разделяли на няколко пъти, но сме намирали начин да бъдем отново заедно. Най-накрая мога да чувствам отново", каза още тя.

Кирстен разкри, че отново се радва на усещането за откритост, благодарение на тази своя връзка – нещо, което не е чувствала от времето, когато е била с Робърт Патинсън.

"Когато се срещах с мъже, криех нещата, които правих, защото всичко лично усещах като тривиално, а това не ми харесва", каза тя. 

По думите ѝ, в подобни връзки тя се е превърнала в герой, поставен в смешен комикс. Затова пък, откакто е срещнала Алисия, животът ѝ е по-щастлив.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА