1 746 2

Какво знаем за храната, която ядем?

„Какво ядем” - ново предаване дава оттовори на въпроси, които не се задават често

Стефанаки Йоанис

Защо се продава само един вид банани? Полезно ли е червеното вино? Дали дебелите крави дават по-пълномаслено мляко? Безопасно ли е да ядем хляб? Какво точно представлява дюнерът? Как се маха кофеинът от кафето? Лековити ли са лютите чушки? Дали щастливите кокошки снасят по-вкусни яйца? Полезен ли е черният шоколад? Защо испанските дини са толкова вкусни?...

На тези и още много други въпроси дава отговори новото предаване по bTV Lady – „Какво ядем”, всеки ден от понеделник до четвъртък, от 17:00 ч.

Любознателните и много забавни Джими Дохърти – фермер, тв водещ и приятел от дете на небезизвестния готвач Джейми Оливър, журналистката Кейт Куилтън и шеф Мат Тебът са хората, които пътуват по света и повдигат капака на това, което наистина има в храната, която консумираме. Тримата надничат зад вратите на производители и търговци в различни държави за да разкрият непознати факти, свързани с храненето.

„Какво ядем” е своеобразно разследване по темите, свързани с културата ни на хранене, поднесени с много динамика, чувство за хумор, интересни факти, любопитки и абсурди.



Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • бате Петьо
    Отговор
    1 01:56  02.08.16
    Как какво ядем ! Полуфабрикати и 20 годишни меса 10 пъти размразявани и предлагани като охладени / изпрани / и т.н. Който не вярва - да види снимките от старите албуми , как са изглеждали бабите ни , дядовците ни . А сега - лоени топки още от рано . Не може човек да види нещо засветно без намесата на Д-р Енчев....... А зеленчуците само Български от село , но от Холандски семена 6-то поколение , но има да ги гоним още чуждоземците - още........
  • 2 08:36  02.08.16
    Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай