1 702 0

Джанет Джексън родила като тийнейджърка?

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Поредно шокиращо разкритие направи скандалният доктор Конрад Мъри. Личният лекар на покойния Майкъл Джексън разказа как през 2012 година той и първият съпруг на Джанет Джаксън, Джеймс Дъбардж, са попаднали заедно в един затвор. Мъри беше осъден на четири години за непредумишленото убийство на Майкъл Джексън. Лекарят обаче излежа само две от тях.

Мъри, който разказва интимните тайни на семейството на драго сърце, сега твърди, че бившият на Джанет му е разказал, че певицата има тайна дъщеря от него.

Припомняме ви, че според официалната информация 49-годишната изпълнителка в момента очаква първото си дете.

През 1984, едва на 18 години, Джанет забягва с Джеймс Дъбардж, член на групата DeBarge. Скоро след това е тяхната сватба. Само година по-късно Джексън споделя, че бракът им не е бил добър и се развежда.

От дълго време семейството на Дъбардж изразяват съмнения, че Джанет и Джеймс имат дъщеря, родена малко след официалната им раздяла, която е заживяла с леля си Реби Джексън. Джанет отрича този слух.

Последната информация по неприятния скандал, разпространена от д-р Мъри, подкрепя именно това твърдение.

Той показа пред Radar ръкописна бележка дадена му Дъбардж, на която пише: "Аз знам, че имам дъщеря от Джанет. Винаги съм чувствал, че нещо от мен липсва... Сега всичко има смисъл.".

Той разкрива, че се е срещал с младата жена и че е по-щастлив отколкото разстроен от факта, че има дете, въпреки че семейство Джексън е скрило бебето от него, а и от света.

Сайтът припомня, че още през май Дъбардж е разказал на медията, че тайно се е срещнал с  жена, която твърди, че е  неговата дъщеря от звездата. Младата дама обаче предпочитала да остане анонимна.

САЩ


Напиши коментар:


Публикувай