3 Август, 2016 00:00 8 083 2

Мацка по бикини помля полицейска кола (ВИДЕО)

  • мацка-
  • кола-
  • помля

Тя е била арестувана за хулиганство

Скандално видео от Русия придоби голяма популярност в интернет, съобщи "Сън". 

На него се вижда как момиче по бикини, буквално изкъртва предното стъкло на полицейска кола. Неговото име не се споменава. То е било задържано заради побой в бар.

Първоначално задържаната се опитва да отвори вратата на полицейската кола. След като разбира, че е заключена, с голи крака, тя започва да рита по предния прозорец на колата.

След като избива прозореца момичето се укротява. Това става след разговор на висок тон с пазещия го полицай.

Вероятно блондинката е била осъдена на 15 дни арест и заплащане на глоба. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бръснати вежди

    1 0 Отговор
    Тааа тъпата дрогерия се опитва да счупи и стъклото на вратата, обаче пича и заби 2 туката в подбедриците и и напомни, че голям фистинг я чака в районното...
    Смотлата сигурно има добруджанска жилка от силистренските села, дано са и направили обиск с палките на паренхимните органи!
  • 2 гамена

    0 0 Отговор
    Е тази заслужава да изкара една седмица в мъжки затвор с развлекателна цел за момчетата вътре