Last news in Fakti

5 Август, 2016 03:00 2 549 0

Вижте новата звезда на танца Брейк

  • брейк-
  • танц-
  • орангутан
Вижте новата звезда на танца Брейк - 1

Орангутан е новата звезда в социалните медии на танца Брейк. От поместеното в социалните медии видео се вижда, че изпълнителят от сърце се забавлява.

Брейк денс е наименование на оригиналния танц Breakin' получил известност в Бронкс сред младите пуерториканци и афроамериканци в края на 60-те и началото на 70-те години на миналия ХХ век.

Нормално танцът се изпълнява на фънк или хип-хоп музика. От особена важност е доброто придвижване в пространството и умението да се постига изненада в изпълнението. Също толкова необходимо е умението да се импровизира. То придава на брейка особена енергичност и дава възможност да се направи връзка с джаз музиката, където същите условия са налице.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА