Last news in Fakti

6 Август, 2016 00:29 2 858 0

Бащата на Линдзи Лоън: Ще вкарам в болница годеника й

  • лоън-
  • баща-
  • закана-
  • тарабасов
Бащата на Линдзи Лоън: Ще вкарам в болница годеника й - 1
Снимка: БТА/АР

Бащата на Линдзи Лоън – Майкъл, се закани, че ако види годеника на дъщеря си Игор Тарабасов, единият ще влезе в болница, а другият – в затвора. В момента за 30-годишната актриса и руския бизнесмен се смята, че си почиват от връзката си. Всичко около тях изглеждаше прекрасно, допреди седмица, когато Линдзи събуди съседите си с викове, че Игор искал да я убие. Тя го нарече психопат и обяви, че не иска повече да се вижда с него.

ВTwitter Линдзи го обвини в изневяра, а също така подхвана темата за нейна евентуална бременност, но по-късно този пост бе изтрит, а слуховете отхвърлени. Самата Линдзи бе засечена да пие и пуши на яхта на своя приятелка.

56-годишният Майкъл реши да защити своето момиче и заяви, че е бесен на Игор. Той заяви пред HollywoodLife: „Всичко, което имам да кажа, е по-добре той да не се появи тук. Ако е в САЩ и разбера къде е, той ще си навлече неприятности. Не мога да застана с това дете лице в лице. Аз отивам в затвора, а той – в болница“.

Майкъл продължил да обвинява Игор пред изданието, че се е възползвал от дъщеря му и си изкарвал чудесно с нея, когато тя празнува пищно 30-ия си юбилей в Гърция миналия месец. Игор не е платил нищо за наема и го нарече мошеник.

Дина – майката на Линдзи, също обясни, че дъщеря ѝ е била „емоционална развалина“ след раздялата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА