1 635 0

Андреа пя „Една българска роза“ пред Кобрата

Боксьорът беше с голяма компания, като купонът за тях продължи до ранни зори

Снимки: Биад
Снимки: Биад
Денис Джамбазов

Фолк звездата Андреа поднесе неочакван поздрав на почитателите си. Това се случи по време на изявата й в столичен фолк клуб. Измежду своите хитове и тези на колегите си в попфолка, които изпълнява, певицата прокара и кавър на емблематичната песен на Паша Христова – „Една българска роза“. Именно с нея скандалната блондинка закри концерта си в софийското заведение.

Сред бурните овации на публиката, която я изпрати, се забеляза и любимия мъж изпълнителката. В клуба се появи боксьорът Кубрат Пулев. Шампионът беше с голяма компания, като купонът за тях продължи до ранни зори. Сред присъстващите в заведението бе и бившия боксов национал на България Самет Хюсеинов.

След като изпълни професионалния си дълг, неуморната Андреа предпочете да остана до половинката си Кубрат. Така двамата се забавляваха до пет часа сутринта.

Направи впечатление, че за изявата си, изпълнителката на „Докрай“ не беше подбрала някой от обичайните си секси и провокативни тоалети, с които често влизаше на прицел на жълтите критици. Звездата беше заложила на дълга вечерна рокля. Тя прикриваше прелестите й за нерадост на мъжкото око.

София / България


Напиши коментар:


Публикувай