Last news in Fakti

10 Август, 2016 00:15 1 744 0

Амбър Хърд разяри адвокатите на Джони Деп

  • хърд-
  • деп-
  • дело-
  • изслушване-
  • адвокати
Амбър Хърд разяри адвокатите на Джони Деп - 1
Снимка: БТА/АР

Бившата съпруга на Джони Деп - Амбър Хърд, пристигна на съдебното изслушване през уикенда, свикано именно заради нея. Там тя трябваше да депозира обвиненията си във физически и психологически тормоз, който по нейни думи бил налаган от актьора.

30-годишната красавица закъсня с 90 минути и отложи депозирането на обвиненията си и сериозно вбеси адвокатите на Деп, както и юридическите експерти. Уви, Джони, дори разсърден, не може да приближи Амбър и да ѝ се разгневи лично, защото има издадена ограничителна заповед.

Според съда, 53-годишният актьор не трябва да приближава г-ца Хърд по никакъв повод. Решението е в сила от месец май, след като тя депозира искане за издаване на заповедта, заедно с първите бракоразводни документи. Тогава Хърд размаха високо пръст и вдигна олелия, че бившият ѝ съпруг ѝ насинил окото, хвърляйки в яростта си мобилен телефон към лицето ѝ.

Амбър Хърд пристигна със закъснение в кантората на семейния адвокат Лаура Васер в центъра на Лос Анджелис, щата Калифорния. Бившата жена, която адвокатите на Джони обявиха за лъжкиня, бе докарана с лъскав автомобил до правния офис към 11:30 местно време, предава People.

В интерес на истината изслушването било насрочвано и отлагано няколко пъти. Адвокатите на Деп предполагат, че Амбър се цели в пиратския портфейл на Джони. Юристите очакват тя да поиска компенсация за нанесения ѝ тормоз, който клони към абсурда.

Капитан Джак също бе изслушан в събота при закрити врата. Информация от срещата не се съобщава пред медиите, за да не бъде саботирано делото. По повод последното, преди повече от седмица адвокатите на Джони заплашиха Амбър, че ако не затвори уста, ще бъде глобена със 100 хиляди долара за възпрепятстване на делото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА