12 Август, 2016 02:45 895 0

Самостоятелен концерт на JEREMY?

  • jeremy?-
  • концерт
Самостоятелен концерт на JEREMY? - 1

На 25 август JEREMY? ще разтърсят за пореден път добре познатата за тях столична сцена в „Маймунарника“ с първия си самостоятелен концерт там. Година след последното си участие на лятната сцена за жива музика Ерсин, Ташо, Росен, Краси и Емилиян се завръщат със сериозен актив – своя изключително успешен дебютен едноименен албум, който бе разпродаден само два месеца след издаването му на пазара.

След редица силни участия в актуалните летни клубове на най-обичаните плажове у нас идва ред лятното турне на групата да премине и през една от най-добрите сцени на открито в столицата. Всички фенове на музикантите ще чуят на живо хитовете „Fake Fruits“, „Hope“, „Two Weeks To The Great Escape“ и „King Kong“. За онези, които все още не са се сдобили с копие от албума, групата наскоро пусна в продажба втори тираж и всеки желаещ ще може да го закупи на място в „Маймунарника“ по време на концерта. Мърчандайзингът ще включва още и официалната тениска с визията от корицата на албума – произведението на художника Кольо Карамфилов.  

„Очакваме с нетърпение точно този концерт в „Маймунарника“. Това е една от основните сцени за инди артистите у нас и сме щастливи, че авторската ни музика отново ще звучи тук. От sold-out концерта за премиерата на албума в Терминал 1 досега изминаха три изключително важни и силни за нас месеца, в които не сме спирали да свирим за нашите фенове. Радваме се, че имаме възможността да го направим за тях отново тук. Ще бъде специално”, уверен е Ерсин, фронтменът на JEREMY?.

Вратите отварят в 19.30 часа на 25 август, а преди JEREMY? сцената на „Маймунарника“ ще подгреят българската алтърнатив рок група NU/ANCE.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА