4 533 4

Скалата повел бунт срещу Вин Дизел

Напрежение сред екипа на Бързи и яростни 8

Росен Стойчев

Екипът на осмата част от поредицата „Бързи и яростни“ бил разочарован от актьора Вин Дизел, пише TMZ.

Информациите за проблеми в поредицата дойдоха след съобщение в социалните мрежи на Дуейн Джонсън – Скалата, който се оплака от професионализма на част от другите актьори в продукцията. Веднага излезе версията, че оплакванията са насочени срещу Дизел, който е и продуцент на новия филм от поредицата.

Членове на снимачния екип споделят, че Дизел често си позволявал да закъснява с до един час за снимки. Веднъж сутрешни снимки от 7 ч. е трябвало да бъдат преместени за 10 ч.

Според някои актьорът е станала доста арогантен, след като бил обявен за продуцент на новия филм. Той често критикувал играта на своите колеги и не приемал чуждо мнение.

В същото мнение Скалата бил болен професионалист и никога не закъснявал за снимки. Той бил недоволен и от промените, които Дизел правил по продукцията.  

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Самоеда
  Отговор
  1 07:53  12.08.16
  Какъв е този тъпанар Вин Дизел !!?? тъпа безизразна физиономия, все едно е пиян
 • Самоеда
  Отговор
  2 07:55  12.08.16
  Колко хора са се убили подражавайки на акъла му ? А пък и колко са пострадали като пътници ?
 • гост
  Отговор
  3 13:10  12.08.16
  За разлика от починалия Пол Уокър, Вин Дизел не може да кара добре кола, и съвсем не може така както е на филмите. Той е просто един холивудски актьор-позьор. Уокър си бе непрофесионален състезател и опит, колегата му Родас, който е карал фаталното порше пък е професионален състезател. Джонсън кога мина от смешките в кеча, кога стана известен екшън герой, минаващ през стени. Да дойде да мине през панелката, ще плаче на вратата с часове май. Не се заблуждавайте по филмите, реалността е съвсем друга, имаш един шанс да направиш каскада и ако не успееш те опяват, както стана с Уокър.
 • Смятай
  Отговор
  4 14:13  12.08.16
  Реалността е, че не само отдавна забрави за кеча и стана супер звезда, но и за последната година Джонсън е изкарал близо 65 мил. долара, което го прави и най-успешния/скъпоплатения актьор в света за този период. Не е важно, кой прави каскадите и кой може да мине през панелка, важно е кой изкарва големите пари.

Напиши коментар:


Публикувай