1 284 0

Ванеса Паради защитава Джони Деп

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Започва подготовката за един от най-скандалните разводи в Холивуд - този между Амбър Хърд и Джони Деп. Бившата половинка на актьора - Ванеса Паради, реши да застане зад него в съда и даде показания, съобщава People. Французойката ще дава сили на Деп, който е обвинен от настоящата си съпруга в домашно насилие.

Общо 23-има души ще защитават в съда Деп. В това число влизат и двамата полицаи, които били в дома му по време на инцидента на 21 май и видели какво се е случило.

Изданието отбелязва, че по време на изслушванията ще бъдат показани фотографии, чието съдържание остава неизвестно засега. Хърд също ще дойде с антураж поддръжници. Те ще се състоят от седем души, в това число и нейни приятели актриси.

Паради не за първи път защитава Деп за случилото се. Още през май тя нарече обвиненията на Хърд за безсъвестни. Французойката написа писмо, в което нарича Джони Деп „чувствителен и любящ човек“. Аналогично изявление направи и друга бивша жена на Деп – художничката Лори Ан Елисън.

На 31 май Хърд подаде в полицията на Лос Анджелис заявление за побой, който й е бил нанесен от съпруга й. На 1 юни стана ясно, че актрисата обвини и полицаите, които са пристигнали в дома й на 21 май в скриване на свидетелството за насилие.

Хърд предположи, че полицаите се опитват да защитят Деп. От своя страна органите на реда твърдят, че актрисата лъже за побоя.

През май актрисата обвини още Деп, че той често се намира под въздействието на алкохол и наркотици, а на самия ден на инцидента звездата от „Карибски пирати“ я бил ударил с телефона си в окото. Случката се разигра дни след смъртта на майката на актьора.

САЩ


Напиши коментар:


Публикувай