12 Август, 2016 23:00 1 358 0

Нов сингъл и видео на Славин

  • славин-
  • нов сингъл
Нов сингъл и видео на Славин - 1

Новият проект на победителя в третия сезон на X Factor Славин Славчев, чиято премиера е днес, 12 август, носи заглавието „Тъмносиньо“ и почерка на самия изпълнител. Славин пише песента с един от най-близките си хора – д-р Милослав Петров, клавирист в групата, на която Славин е бил фронтмен преди появата си в музикалния формат и началото на самостоятелната си кариера. Текстът също е негов, вдъхновен от лична история. Да изпее песен на която е и автор е мечта на Славин и продуцентите му от "Вирджиния Рекърдс" с готовност подкрепят осъществяването й.

„Тъмносиньо“ е песен, в която с един от най-добрите ми приятели разляхме силни емоции и това я прави особено специална за мен. С Милослав имаме сходни истории, той също се припозна в думите, които написах. Удоволствие беше да работя и с DJ Bor4e, който направи страхотен аранжимент на парчето“, разказва Славин. В записите се включва и Pavell, a за саунд дизайна на песента изпълнителят и продуцентите му се доверяват за пореден път на шведския хитмейкър Ollipop.

Видеото е заснето от режисьора Васил Стефанов. В него Славин си партнира с актрисата Елизабет Марангозова, а  динамичните сцени с паркур изпълнява заедно с Делян Димитров, двукратен световен шампион в дисциплината. Въпреки че изпълнителят сам е практикувал паркур преди години, за да се подготви за снимките на клипа, му се е наложило да премине през специална подготовка и упорити тренировки.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА