14 Август, 2016 00:30 8 308 5

Коракаки отново бе много секси

  • коракаки-
  • гърция-
  • секси

Анна Коракаки впечатлява не само с изявите си на огневия рубеж. 20-годишната състезателка по спортна стрелба спечели тази седмица олимпийската титла на 25 метра пистолет и бронз на 10 метра въздушен пистолет, за да стане първият гръцки спортист, завоювал два медала на една и съща олимпиада от 1912 година насам.

Вчера тя се прибра в родината си, където й бяха организирали ВИП посрещане, включващо вътрешния министър на страната Панайотис Курумплис.

Освен на рубежа Анна Коракаки има големи успехи и в социалните мрежи. Тя има над 32 000 последователи в "Инстаграм", които ежедневно се наслаждават на горещите й снимки по бански от плажа.

"Искам тези два медала да окуражат повече деца да се обърнат към спорта и по-специално към стрелбата", заяви тя след завръщането си в Гърция.

Анна Коракаки е много добра приятелка с нашата Антоанета Бонева, която първа я поздрави за златото в Рио. Както е известно, българката тръгна с амбицията за олимпийски медал, но си тръгна с 8-о и 41-во място от Бразилия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Камата

    0 1 Отговор
    Коракаки, Корумпилис ..... какво да говориме повече ............ несериозна работа
  • 2 Караконджул

    0 1 Отговор
    тая е секси ама друг път
  • 3 Данчов

    1 0 Отговор
    Нама огневи рубеж. Има стрелбище.
  • 4 бай Пешо

    0 1 Отговор
    егати жабата
  • 5 Сминдуха

    0 1 Отговор
    Това изражение не се ли получава след предозиране на а..ен секс ?