2 322 3

От анорексичка до фитнес дива

Джсика Клътърбърк вдъхновява жените в социалните мрежи

Росен Стойчев

Британската фитнес треньорка Джесика Клътърбък се превърна във вдъхновение за хиляди момичета, заради драматичната си лична история, пише „Дейли Мейл“.

Тя признава, че в миналото е страдала от анорексия и е стигнала до екстремна слабост. Тя била толкова вманиечена, че в най-лошите си дни е изкарвала деня само с малко овесена каша, банани, диня и кола. Нещата стигнали дотам, че тя е била на ръба на чернодробна недостатъчност.

„Всичко, което исках беше да съм много слаба. Исках ребрата да ми се виждат. Бях стигнала до там, че косата ми започна да пада, а кожата ми пожълтя. Сега вече знам, че ние не сме създадени да сме перфектни. Стремете се към прогреса, а не към съвършенството“, заявява Клътърбърк.

Днес тя е преборила болестта си и се е отдала на фитнеса. Джесика вече има оформено тяло и е фитнес треньор. Тя признава, че е решила да се пребори с болестта си, след като разбрала, че заради нея вероятно никога няма да може да бъде майка. Джесика влиза в специална клиника, където се лекува няколко дни.

Днес тя се храни нормално. Снимките в социалните мрежи пък са й спечелили множество привърженици.

 


 

Великобритания


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 23:43  17.08.16
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 2 08:07  18.08.16
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Morgoth
  Отговор
  3 13:24  18.08.16
  Истината е, че между едното и другото има една единствена разлика - наличие или липса на знание как се постига стегната фигура с минимум мазнини без това да влияе негативно на здравето.

Напиши коментар:


Публикувай