1 432 0

Джони Деп и Амбър Хърд се споразумяха

Джони Деп и Амбър Хърд се споразумяха
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Амбър Хърд и Джони Деп са постигнали споразумение за развода си, съобщава сайтът "TMZ". Източник, запознат със случая, но пожелал анонимност, твърди, че Хърд е оттеглила обвиненията срещу Деп в домашно насилие и че издадената срещу него временна ограничителна заповед е отменена.

Джони Деп от своя страна се е съгласил да изплати на Амбър Хърд приблизително 7 милиона долара. Актрисата подаде молба за развод през май след продължил 15 месеца брак и броени дни след това си издейства ограничителна заповед, припомня агенцията.

Разделените съпрузи са направили съвместно изявление, в което се посочва, че отношенията помежду им на моменти може да са били обтегнати, но винаги са ги свързвали добри чувства. 

Хърд и Деп са изтъкнали, че никоя от двете страни не е отправяла фалшиви обвинения към другата с цел извличане на финансови облаги. В заключение Амбър Хърд е пожелала всичко най-добро на Джони Деп за в бъдеще и е заявила, че ще предостави за благотворителност част от парите, които ще получи при развода. 

САЩ

Напиши коментар:


Публикувай