1 618 5

Бебе се роди на борда на самолет

Милена Богданова

Бебе което се роди по средата на пътя между Дубай и Манила на борда на самолет на авиокомпания Cebu Pacific получи като подарък 1 милион точки от системата Miles and More. Филипинският авиопревозвач съобщи, че бебето Хелън, е първото, което се ражда на борда на техен самолет. Раждането му е започнало в неделя на борда на самолета – 4 часа след началото на полета и 5 седмици преди термина на майката. За щастие, сред пътниците е имало две медицински сестри, които са помогнали при израждането на детето.

„Това е Божие чудо да родиш на 10 000 метра височина. За мен това ще е най-запомнящия се пътник”, казва старшият стюард на екипажа.

Хевън и неговото семейство ще могат да ползват 1 милион точки по програма за пътници, предлагана от Cebu Pacific. Ще имат възможност да летят по всички 36 вътрешни и 30 международни дестинации, предлагани от филипинската авиокомпания, когато поискат, тъй като няма времево ограничение за използване на наградата. За справка, 100 са точките за вътрешен полет, а 25 000 за полет от Манила до Дубай в зависимост от сезона.

Полетът от Думай до Манила, който трае 9 часа, в случая е бил двойно по-дълъг – 18 часа, тъй като след раждането се е наложило аварийнно кацане в Хайдерабат (Индия), за да се окаже първа медицинска помощ на майката и бебето.

Cebu Pacific е най-голямата филипинска авиокомпания, която реализира полети до Азия, Австралия, Близкия Изток и САЩ.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 6060
  Отговор
  1 23:12  18.08.16
  Питър Пан reloaded!
 • НРГ
  Отговор
  2 00:21  19.08.16
  Ако се беше родило на борда на самолет собственост, на България Ер, щяха да го глобят, като нередовен пътник, да съдят майката и да го пребият ТИМаджиите за назидание на останалите и да напомнят, че ТИМ контролират Живота във Въздуха и на Земята!...

  Коментиран от #3

 • лиопард
  Отговор
  3 08:47  19.08.16

  До коментар #2 от "НРГ":

  Ае стига глупости. Тия номера по скоро някоя нискотарифна ще ги направи. Уиза и Райънчето примерно гледат да цепят стотинката на две - или ще те оставят без багаж или ще продават места за правостоящи или някоя подобна глупост. Ма както и да е. Много здраве за хлапето, само да се чуди човек на майката с какъв акъл е решила да лети десет часа в осми-девети месец.
 • Zinger
  Отговор
  4 10:17  19.08.16
  Олеееее, какви нелепици се пишат тук. Една жена е родила на борда на самолет, аболните бг мозъци веднага направиха аналогия как ще;и да я таксуват в друг самолет. То пък бива бива идиотщина,ама вече идва too much.
 • Доника
  Отговор
  5 14:20  19.08.16
  Жените след 7-ми месец не е добре да летят в самолет.

Напиши коментар:


Публикувай