6 836 4

На ръба на лудостта. Как се прави селфи (снимки)

Едно руско момиче снима най-рисковите селфита, които някога сте си представяли

Снимки Инстаграм
Снимки Инстаграм
Милена Трачева

Запознайте се Ангела Николау. Красива, самоука фотографка от Русия, която е пристрастена към адреналина и силните усещания. Доказателство за това твърдение са нейните селфита, които са направени на изключително опасни места.

Ангела винаги търси нови предизвикателства и приключения и определено изпитва удоволствие от стъпването на ръба на пропастта. При всяко свое "приключение" младата рускиня не пропуска да си направи и селфи (или да помоли някой друг да я снима).

Снимките ѝ, които едновременно са красиви и смущаващи, стоят на ръба на лудостта на покрива на висок небостъргач, върха на строителен кран или перваза на прозорец извисил се на десетки метри от улицата.

23-годишната московчанка стана известна с невероятните снимки, които качва в своя Инстаграм профил. Като градски изследовател, тя постоянно търси нови предизвикателства и нови височини, към които да се устреми. Повече от 87 000 души следят кое ще бъде следващото място, на което Ангела ще се снима.

Русия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • vin4enzo
  Отговор
  1 11:42  20.08.16
  четвъртата снимка ми изглежда много не реална в едната рака селфистик с телефон в другата рака също телефон как се е изкачила до там а и малко ветрец ако има със сигорност е полетяла
 • михо
  Отговор
  2 12:10  20.08.16
  Не знам от къде са всичките снимки,но в друг сайт за първата снимка пишеше,че след като се е снимала е загубила равновесие и е загинала.Следващия път като попадна на онази статия ще направя опит да се свържа с тях и да питам дали инфото им е достоверно.Иначе настръхвам само от снимките като ги гледам.
 • 3 15:21  20.08.16
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 4 00:41  21.08.16
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай