20 Август, 2016 23:30 1 233 1

Колелото в почит на Мохамед Али бе задигнато

  • колело-
  • почит-
  • али

Университетът в Спалдинг обяви в петък, че червеното колело в чест на Мохамед Али, което висеше центъра на кампуса, е изчезнало.

Деканът Тони Мърдън МакКлар е закачил превозното средство на сградата, за да почете боксовата легенда от Луисвил, която почина през юни.

Според публикациите в социалните мрежи, трибутът, символизиращ любовта и уважението към големия Али, "липсва от мястото си" и университетът се обръща с молба за помощ към обществото в намирането му.

"Той се превърна в неизменна част от нашия кампус и е обичан както от факултета ни, така и от персонал, студенти и цялата общност на Луисвил", декларира университета в изявлението си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.