4 726 2

Скалата простил на Вин Дизел

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Актьорите Вин Дизел и Дуейн Джонсън-Скалата, които играха заедно в "Бързи и яростни” 8, се помириха, съобщава The Hollywood Reporter.

Кавгата между двамата, тръгнала от снимачната площадка, стреснала ръководството на компанията, но шефът Дона Лангли отказа да се намесва в конфликта им. За да разреши разногласията тя поръчала на вицепрезидента на студията и продуцент Марк Суриану, който някак си успял да успокои страстите около Дизел и Джонсън.

"Всичко приключи. Никой не мисли, че те още имат проблем един с друг. Когато започна промо кампанията на филма, за това вече никой няма да си спомня”, отбелязва източник от Universal.

Изданието пояснява, че причина за раздора вероятно е станало поведението на Дизел, който участва в проекта и като продуцент. Той си стоял до по-късно в караваната, като така карал всички да го чакат. Повечето участници от екипа свикнали с привичките му, но тези маниери раздразнили Джонсън.
Скалата бе публикувал гневен пост на страницата си във Facebook на 9 август, като нарича колегите си страхливци и смотаняци. Звездата така и не пояснил кого има предвид.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • БАЙ ГАН4О
  Отговор
  1 09:26  22.08.16
  Отначало го взех за Кръстьо Лафазанов
 • хаха
  Отговор
  2 14:20  22.08.16
  Сърдити старчета.

Напиши коментар:


Публикувай