22 Август, 2016 00:30 5 667 2

Скалата простил на Вин Дизел

  • скалата-
  • дизел-
  • скандал-
  • разногласия-
  • професионализъм
Скалата простил на Вин Дизел - 1
Снимка: БТА/АР

Актьорите Вин Дизел и Дуейн Джонсън-Скалата, които играха заедно в "Бързи и яростни” 8, се помириха, съобщава The Hollywood Reporter.

Кавгата между двамата, тръгнала от снимачната площадка, стреснала ръководството на компанията, но шефът Дона Лангли отказа да се намесва в конфликта им. За да разреши разногласията тя поръчала на вицепрезидента на студията и продуцент Марк Суриану, който някак си успял да успокои страстите около Дизел и Джонсън.

"Всичко приключи. Никой не мисли, че те още имат проблем един с друг. Когато започна промо кампанията на филма, за това вече никой няма да си спомня”, отбелязва източник от Universal.

Изданието пояснява, че причина за раздора вероятно е станало поведението на Дизел, който участва в проекта и като продуцент. Той си стоял до по-късно в караваната, като така карал всички да го чакат. Повечето участници от екипа свикнали с привичките му, но тези маниери раздразнили Джонсън.
Скалата бе публикувал гневен пост на страницата си във Facebook на 9 август, като нарича колегите си страхливци и смотаняци. Звездата така и не пояснил кого има предвид.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ ГАН4О

    0 0 Отговор
    Отначало го взех за Кръстьо Лафазанов
  • 2 хаха

    0 0 Отговор
    Сърдити старчета.