1 188 3

Линдзи Лоън иска среща с ... Путин

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Американската актриса Линдзи Лоън е поискала среща с президента Владимир Путин и солиден хонорар в замяна на участието си в руско телевизионно шоу, предаде сайтът "TMZ". 

"Лоън наистина иска да се срещне с руския президент", увери водещият на шоуто "Нека си говорят" по Първи канал Андрей Малахов, потвърждавайки разпространената от американски медии информация.

"Не знам за какво тя иска да си говори с него - за опазването на амурските тигри или за проблемите на наркозависимите", допълва Малахов.

Миналата седмица TMZ съобщи, че 30-годишната Линдзи Лоън е получила покана за участие в шоуто на Малахов. Според изданието в замяна на това актрисата е поискала солиден хонорар в размер на 500 000 британски лири, среща и възможност за снимка с Владимир Путин, частен самолет, за да се придвижва из Русия и едногодишна руска виза.

"В действителност поисканото възнаграждение беше малко по-скромно", казва Андрей Малахов. "Аз също искам да печеля 80 милиона долара годишно и да вечерям с британската кралица. Мечтите и действителността обаче са различни неща", допълва водещият, отправяйки призив към Линдзи Лоън за "по-трезва преценка на ситуацията".

От Първи канал са допълнили, че искат да интервюират актрисата за отношенията с руския й годеник, когото Линдзи Лоън обвини във физически тормоз.

Русия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Васичка Атанасова
  Отговор
  1 03:08  24.08.16
  рускините са много по хубави от тази
 • гамена
  Отговор
  2 13:36  24.08.16
  Тази пък за ква се има, а посещение в руски затвор не иска ли са 1 седмица, да ѝ накъсат розичката
 • Диди
  Отговор
  3 12:23  26.08.16
  Била е розичка,сега вече едва ли.Тази е само за психото но затвореното.

Напиши коментар:


Публикувай