24 Август, 2016 01:30 1 662 3

Линдзи Лоън иска среща с ... Путин

  • лоън-
  • путин-
  • среща-
  • шоу
Линдзи Лоън иска среща с ... Путин - 1
Снимка: БТА/АР

Американската актриса Линдзи Лоън е поискала среща с президента Владимир Путин и солиден хонорар в замяна на участието си в руско телевизионно шоу, предаде сайтът "TMZ". 

"Лоън наистина иска да се срещне с руския президент", увери водещият на шоуто "Нека си говорят" по Първи канал Андрей Малахов, потвърждавайки разпространената от американски медии информация.

"Не знам за какво тя иска да си говори с него - за опазването на амурските тигри или за проблемите на наркозависимите", допълва Малахов.

Миналата седмица TMZ съобщи, че 30-годишната Линдзи Лоън е получила покана за участие в шоуто на Малахов. Според изданието в замяна на това актрисата е поискала солиден хонорар в размер на 500 000 британски лири, среща и възможност за снимка с Владимир Путин, частен самолет, за да се придвижва из Русия и едногодишна руска виза.

"В действителност поисканото възнаграждение беше малко по-скромно", казва Андрей Малахов. "Аз също искам да печеля 80 милиона долара годишно и да вечерям с британската кралица. Мечтите и действителността обаче са различни неща", допълва водещият, отправяйки призив към Линдзи Лоън за "по-трезва преценка на ситуацията".

От Първи канал са допълнили, че искат да интервюират актрисата за отношенията с руския й годеник, когото Линдзи Лоън обвини във физически тормоз.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васичка Атанасова

    0 0 Отговор
    рускините са много по хубави от тази
  • 2 гамена

    0 0 Отговор
    Тази пък за ква се има, а посещение в руски затвор не иска ли са 1 седмица, да ѝ накъсат розичката
  • 3 Диди

    0 0 Отговор
    Била е розичка,сега вече едва ли.Тази е само за психото но затвореното.